Florin Dumitrescu, tatuaj de masterchef

BUCURESTI - 20 august 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Chef Florin Dumitrescu, juratul de la “Hell’s Kitchen – Iadul bucatarilor”, are un tatuaj pe spate , despre care nu multi stiau si care este sugestiv pentru intreaga sa cariera.

Florin Dumitrescu, tatuaj de masterchef
 Tattoo your life story 

Elegance Tattoo

Conform click.ro, desenul a fost realizat in urma cu niste ani si atrage atentia prin complexitatea sa: este compus dintr-un cap de leu, din cateva ustensile de bucatarie si dintr-un mesaj in limba latina, care se traduce astfel: “Dumnezeu a creat mancarea, diavolul bucatarii”.

Leul este de fapt zodia mea, insa reprezinta si forta, putere, iar citatul respectiv este preluat din celebrul roman al lui James Joyce, «Ulise»”, a explicat Florin Dumitrescu originea ineditului mesaj ce, trebuie sa recunoastem, da un aer special intregului tatuaj.

Artistii nostri sunt specializati si pe acest model ales de Florin Dumitrescu, dar si pe tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale si de mari demensiuni. Nu degeaba despre Elegance Tattoo se stie ca este unul din cele mai bune saloane de tatuaj din Bucuresti.

Reteta succesului nostru este simpla: oferim servicii de lux la un raport calitate-pret mai mult decat excelent. In acestea sunt incluse talentul si profesionalismul tatuatorilor nostri, igiena din spatiile de lucru si respectarea normelor Ministerului Sanatatii. Folosim numai manusi si ace sterile de unica folosinta si tusuri vegetale care nu sunt alergice si nici toxice, si care au toate aprobarile.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elegance-tattoo/florin-dumitrescu-tatuaj-de-masterchef