Inna loveste din nou cu un tatuaj latino

BUCURESTI - 4 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

La inceputul acestui an, Inna a dezvaluit fanilor ei ultimul tatuaj. Pe contul ei de Instagram, celebra cantareata romanca a postat o fotografie in care si-a aratat ultimul desen pe corp, mai exact pe glezna.

Elegance Tattoo

Elegance Tattoo

 Tattoo your life story 

Elegance Tattoo

Artista a ales doua cuvinte in limba spaniola, in care comunica din ce in ce mai des, in dorinta de a cuceri si publicul din America Latina. Astfel, Inna si-a tatuat „Pura vida”, care inseamna „viata adevarata”. Cantareata mai are tatuate o nota muzicala pe glezna piciorului drept si un as de inima rosie pe ceafa.

Si la Elegance Tattoo se pot face aceste modele de tatuaje, dar si altele precum tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale, cu animale si de mari demensiuni. Totul intr-un salon ultracentral, situat in apropierea centrului istoric al Bucurestiului si in care desenul pe corp reprezinta harul nostru cel mai de pret.

In conditii de igiena stricta, care este a doua noastra natura, dar si cu personal foarte talentat in arta tatuajului , va garantam o experienta de neuitat intr-unul din cele mai apreciate saloane de tatuaj din Bucuresti. Aparatura si materialele de ultima generatie va vor convinge imediat ca suntem foarte seriosi si pasionati de ceea ce facem zi de zi pentru a fi la inaltimea asteptarilor clientilor nostri.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.