La 59 de ani, un american si-a facut un tatuaj foarte original

BUCURESTI - 1 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Un american a demonstrat ca varsta nu conteaza cand vine vorba de realizarea unui super tatuaj, nascut dintr-o pasiune pentru calatoriile in jurul lumii. Bill Passman si-a tatuat harta lumii pe spate si coloreaza fiecare tara la putin timp dupa ce o viziteaza. Asta, da, idee originala, nu-i asa?

La 59 de ani, un american si-a facut un tatuaj foarte original
 Tattoo your life story 

Elegance Tattoo

Bill locuieste in statul Louisiana (SUA) si a inceput sa calatoreasca de curand, la varsta de 51 de ani, cand si-a dat demisia pentru a se dedica exclusiv excursiilor, conform Oddity Central.

Bill a spus ca tara sa preferata este Guatemala, dar desenul de pe spatele lui are menirea sa-i aduca aminte in permanenta de locurile pe unde a colindat. “Mi-am facut acest tatuaj drept marturie fata de pasiunea mea de a calatori. Este o amintire constanta a locurilor minunate pe care le-am vazut”, a spus Bill.

Elegance Tattoo este locul ideal pentru realizarea acestui model, dar si a altora precum tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale, cu animale si de mari demensiuni. Va asteptam intr-o atmosfera de salon ultracentral, dotat conform ultimelor standarde in domeniu, cu tusuri vegetale de calitate si aparatura de tatuare performanta.

Salonul nostru de tatuaj tine cont de reglementarile Ministerului Sanatatii, care impun manusi si ace sterile de unica folosinta, precum si aparatura speciala de sterilizare. Facem toate acestea, pentru ca ne respectam renumele capatat in timp si care arata ca reprezentam unul din cele mai bune saloane de tatuaj din Bucuresti.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elegance-tattoo/la-59-de-ani-un-american-si-a-facut-un-tatuaj-foarte-original