Tatuajele selfie pot fi viralele anului 2016

BUCURESTI - 28 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Internet

De la selfie la tatuaj nu a fost decat un pas. O simpla idee a fost suficienta, iar de aici pana la o adevarata moda nu mai este mult. Deja din ce in ce mai multi clienti care vin la Elegance Tattoo solicita acest gen de desen pe piele, ceea ce anunta un mare succes pentru acest model de tatuaj in 2015.

Tatuajele selfie pot fi viralele anului 2016
 Tattoo your life story 

Elegance Tattoo

Din experienta si judecand strict pe amploarea luata de solicitarile pentru selfie-tatuajartistii tatuatori de la Elegance Tattoo preconizeaza ca aceste modele vor deveni virale in Bucuresti, dar si in tara. Deja suntem mandri cand stim ca la salonul nostru s-a nascut o astfel de idee inedita si devenita in scurt timp extrem de populara.

Modelul acesta, dar si altele precumtatuajele-portret si 3 D, chinezesti, tribale si de mari demensiuni, fac parte din portofoliul personalului nostru, care datorita talentului creeaza din orice desen pe piele o mica opera de arta.

Nici n-ar avea cum sa iasa altfel, din moment ce lucram cu cele mai bune tusuri ecologice existente la ora actuala pe piata, dar si cu aparatura de tatuat de ultima generatie. Toate acestea, completate de igiena si de respectarea normelor Ministerului Sanatatii, fac din Elegance Tattoo unul din cele mai cautate saloane de tatuaje din Bucuresti.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elegance-tattoo/tatuajele-selfie-pot-fi-viralele-anului-2016