Tatuajul, o metoda ideala de invins teama

BUCURESTI - 4 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Arahnofobia sau teama patologica fata de paianjeni l-a adus pe americanul Eric Ortiz, un barbat in varsta de 24 de ani din statul american Florida, in fata unei decizii importante. Intr-o zi, acesta si-a spus ca este timpul sa-si infrunte cea mai mare teama, cea de paianjeni.

Tatuajul, o metoda ideala de invins teama
 Tattoo your life story 

Elegance Tattoo

Modalitatea de lupta pe care a ales-o este de-a dreptul inedita, dar foarte eficienta in ceea ce-l priveste. Americanul a ales sa-si tatueze o vaduva neagra pe obraz, incercand astfel sa infrunte problema la propriu, conform Oddity Central. “Toata lumea se teme de paianjeni. De asta l-am si facut. Sa stiu de ce imi este frica si, totodata, sa imi combat frica”, a spus Eric.

Elegance Tattoo este locul ideal pentru realizarea acestui model, dar si a altora precum tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale, cu animale si de mari demensiuni. Va asteptam intr-o atmosfera de salon ultracentral, dotat conform ultimelor standarde in domeniu, cu tusuri vegetale de calitate si aparatura de tatuare foarte performanta.

Salonul nostru de tatuaj tine cont de reglementarile Ministerului Sanatatii, care impun manusi si ace sterile de unica folosinta, precum si aparatura speciala de sterilizare. Facem toate acestea, pentru ca vrem sa ne respectam renumele capatat in timp si care arata ca reprezentam unul din cele mai bune saloane de tatuaj din Bucuresti.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elegance-tattoo/tatuajul-o-metoda-ideala-de-invins-teama