Tatuajul, simbolul unui nou inceput pentru Adrian Cristea

BUCURESTI - 25 august 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sport, Internet

Fotbalistul Adrian Cristea a simtit nevoia unui nou inceput in viata sa, motiv pentru care a optat pentru un tatuaj plin de semnificatie pentru el. Un barbat plimbandu-se singur pe strazi a fost desenul pe care cuceritorul din fotbalul romanesc si l-a facut anul trecut.

servicii tatuaje www.elegancetattoo.ro

servicii tatuaje www.elegancetattoo.ro

 Tattoo your life story 

Elegance Tattoo

Tatuajul arata foarte bine si chiar il prinde pe Cristea, al carui stil inclinat spre eleganta este foarte bine cunoscut, dovada fiind si afacerea sa cu haine. Pe contul sau de Facebook, fotbalistul care a cunoscut consacrarea la Dinamo a dezvaluit si intelesul tatuajului sau: "un nou inceput".

Mai multe modele de tatuaje foarte incarcate cu simbolistica fac parte din portofoliul tatuatorilor de la Elegance Tattoo . Artistii nostri sunt specializati si pe tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale si de mari dimensiuni, toate acestea fiind adevarate opere de arta care au contribuit din plin la renumele spatiului nostru recunoscut drept unul din cele mai bune saloane de tatuaj din Bucuresti.

N-am fi ajuns aici daca n-am fi oferit un raport calitate-pret excelent si conditii ideale pentru desfasurarea activitatii, de unde igiena si respectarea normelor Ministerului Sanatatii nu lipsesc niciodata. Lucram cu manusi si ace sterile de unica folosinta si folosim tusuri vegetale care nu sunt alergice si nici toxice, si care au toate aprobarile.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elegance-tattoo/tatuajul-simbolul-unui-nou-inceput-pentru-adrian-cristea