Ce este o bichectomie și care sunt avantajele ei?

BUCURESTI - 2 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Fața ta este puțin prea rotundă și vrei să afli despre diferitele soluții disponibile pentru a o remedia. În timpul diverselor cercetări pentru a găsi o modalitate de a-ți rafina fața, ai dat peste bichectomie. Ce este bichectomia? Este o operație chirurgicală care face parte din medicina estetică, dar cum poate reduce dimensiunea feței tale? Acesta este ceea ce îți vom explica în acest articol dedicat bichectomiei.

Bichectomia, ce este?

Bichectomia este operația estetică a obrajilor care îți permite îndepărtarea bilelor de Bichat. Acestea sunt două bile de grăsime depuse în obrajii tăi care dau feței tale aspectul rotund. Această îndepărtare va face posibilă rafinarea feței și îmbunătățirea pomeților. Vei avea așadar o față sculptată și mai armonioasă.

Bichectomia are loc direct la clinică și se va baza pe îndepărtarea bilelor Bichat. Pentru aceasta, chirurgul va trece direct prin interiorul gurii, fără a lăsa cicatrici vizibile. Această operație se face sub anestezie locală simplă și nu necesită ca pacientul să petreacă mai multe zile în cabinet. De fapt, poți relua munca a doua zi.

Există riscuri cu bichectomia?

Riscul zero nu există în chirurgie și în medicină în general. Prin urmare, este destul de normal ca anumite complicații să apară în timpul sau după o bichectomie.

Aceste riscuri sunt în mare parte minime. Există riscul de infecție postoperatorie sau redeschiderea plăgii care va provoca sângerare. În acest caz, va trebui să te întorci la medicul tău care îți va închide rana și o va dezinfecta.

Într-un fel, cea mai dificilă parte a bichectomiei este pentru chirurg! În timpul operației trebuie să evite toate glandele salivare și nervul facial pentru a nu crea tulburări. Într-adevăr, ar putea provoca o scădere a sensibilității sau paralizie parțială. Ca să îți reamintim, dentistul tău specializat în chirurgie efectuează regulat această operație, a fost instruit în această îngrijire pe parcursul anilor suplimentari de specializare și, prin urmare, cunoaște perfect această operație.

Stomatologul tău specializat în chirurgie va detalia toate riscurile posibile în timpul primei tale programări pentru un examen clinic. Dacă ai temeri în acest sens sau cea mai mică îndoială, nu ezita să vorbești cu el despre asta. El va putea sa te liniștească și să detalieze anumite puncte mai în profunzime astfel încât să ai toate cunoștințele necesare pentru a lua decizia de a te opera sau nu.

Care sunt avantajele bichectomiei?

Bichectomia oferă multe avantaje pacienților care suferă de obrajii umflați care îi fac să se simtă complexați de foarte multe ori. Într-adevăr, această operație va redesena obrajii scobindu-i, ceea ce îi va sculpta în continuare făcând un chip mult mai armonios.

Prin efectuarea acestei operații estetice pe obraji, întregul contur al feței tale va fi îmbunătățit cu o îmbunătățire a pomeților și obraji mai goliți. Vei arata întinerit și vei avea mai multă încredere în tine, ceea ce îți va aduce o stare de bine în fiecare zi.

În cele din urmă, bichectomia este o operație care promite rezultate vizibile chiar în afara clinicii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elenamartin-ro/ce-este-o-bichectomie-si-care-sunt-avantajele-ei1