Elevate media

Elevate media


Descrierea companiei Elevate media

Despre organizatori
Inițiatorul proiectului este Junior Chamber Internaţional Bucureşti, parte a Junior Chamber International (JCI). JCI este cea mai mare organizaţie pentru tinerii lideri şi antreprenori din lume, cu o vechime de 64 de ani. Membrii JCI sunt profesionişti şi antreprenori cu vârste cuprinse între 18-40 ani, ce vor să se dezvolte ca lideri şi să determine schimbări pozitive în societate. JCI are peste 200.000 de membri activi în 115 ţări şi milioane de alumni, ce se implică în numeroase proiecte şi programe de dezvoltare. JCI militează pentru implicarea tinerilor în viaţa economică, politică şi socială a comunităţii lor şi realizează proiecte în următoarele domenii: dezvoltare individuală, dezvoltare internaţională, afaceri şi comunitate. Detalii la www.jci.cc.
JCI România există din 2003 și a realizat până în prezent numeroase proiecte, repurtând succese importante în competițiile internaționale, cum ar fi Best Business Plan și Creative Young Entrepreneur și fiind mereu prezentă cu proiecte în conferințele și congresele mondiale și regionale, în cadrul cărora a promovat antreprenoriatul românesc. În prezent, JCI are filiale locale în București, Timișoara, Brașov, Constanța, Iași, Cluj și Lugoj, urmând să lanseze în curând o nouă filială la Sibiu.
Coorganizatorii proiectului sunt organizații importante, studențești și de tineret din România: Advice Students, ASER, Leaders România, VIP România

Comunicate Elevate media :

Vezi toate comunicatele companiei Elevate media.