Conferinta ANTREPRENORIAT - Intrebari si raspunsuri

Locul desfasurarii: City Bank - Uzinexport, BLD Iancu de Hunedoara nr.8, et 7

Organizator: Tineri Antreprenori

Conferinta ANTREPRENORIAT - Intrebari si raspunsuri

Conferinta ANTREPRENORIAT – INTREBARI SI RASPUNSURI

JCI Bucuresti te invita pe 5 iunie 2009, de la ora 9:30, la conferinta proiectului TINERI ANTEPRENORI. Evenimentul va avea loc la sediul City Bank - Uzinexport din Piata Victoriei, Bld. Iancu de Hunedoara nr. 8, et. 7.

Tema conferintei este antreprenoriat - intrebari si raspunsuri. Formatul este unul atipic, continutul conferintei fiind dat exclusiv de intrebarile legate de antrepenoriat, adresate de participanti la inscrierea la eveniment. Cele mai bune intrebari vor fi selectate si vor gasi raspuns atat de la mentorii din programul tineri antreprenori, cat si de la invitatii speciali.

Inscrierea la conferinta este conditionata de 5 intrebari adresate invitatilor, cit mai relevante pentu tine ca tanar antreprenor sau viitor antreprenor. Numarul de locuri este limitat.

Agenda conferintei

09:30 - 09:50: Inregistrare
10:00 - 10:10: Bun venit
10:10 - 10:55: Sesiunea 1 - intrebari si raspunsuri
11:00 - 11:55: Sesiunea 2 - intrebari si raspunsuri
11:55 - 12:10: Coffee break
12:15 - 13:10: Sesiunea 3 -intrebari si raspunsuri
13:10 - 13:55: Lunch break
14.00 – 16:00: Prezentari ale planurilor de afaceri castigatoare din programul Tineri AntreprenoriMihai Nasaudean

Despre ELEVATE MEDIA

Despre organizatori
Inițiatorul proiectului este Junior Chamber Internaţional Bucureşti, parte a Junior Chamber International (JCI). JCI este cea mai mare organizaţie pentru tinerii lideri şi antreprenori din lume, cu o vechime de 64 de ani. Membrii JCI sunt profesionişti şi antreprenori cu vârste cuprinse între 18-40 ani, ce vor să se dezvolte ca lideri şi să determine schimbări pozitive în societate. JCI are peste 200.000 de membri activi în 115 ţări şi milioane de alumni, ce se implică în numeroase proiecte şi programe de dezvoltare. JCI militează pentru implicarea tinerilor în viaţa economică, politică şi socială a comunităţii lor şi realizează proiecte în următoarele domenii: dezvoltare individuală, dezvoltare internaţională, afaceri şi comunitate. Detalii la www.jci.cc.
JCI România există din 2003 și a realizat până în prezent numeroase proiecte, repurtând succese importante în competițiile internaționale, cum ar fi Best Business Plan și Creative Young Entrepreneur și fiind mereu prezentă cu proiecte în conferințele și congresele mondiale și regionale, în cadrul cărora a promovat antreprenoriatul românesc. În prezent, JCI are filiale locale în București, Timișoara, Brașov, Constanța, Iași, Cluj și Lugoj, urmând să lanseze în curând o nouă filială la Sibiu.
Coorganizatorii proiectului sunt organizații importante, studențești și de tineret din România: Advice Students, ASER, Leaders România, VIP România

Participare: Intrare libera