Elevate s-a imbogatit cu 14 ani de experienta

BUCURESTI - 29 octombrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Echipa Elevate s-a marit prin recrutarea a doua colege noi in departamentul de vanzari, Oana Guiu - Sales Manager si Adriana Ion - New Business Manager. Oana si Adriana adauga companiei 14 ani de experienta de lucru relevanta.

Extinderea numarului de angajati Elevate face parte din planul de a juca un rol din ce in ce mai semnificativ in piata publicitatii indoor, o piata foarte dinamica si cu potential de crestere mare in anii urmatori.

”Desi majoritatea mediilor publicitare au scazut cu procente intre 20% si 80% si am asistat la concedieri masive sau chiar falimente, Elevate a avut ca obiectiv strategic intarirea echipei atat prin numeroase traininguri cat si prin atragerea de colegi noi, cu o cunoastere foarte buna a pietei media. Desi e un obiectiv gandit pe termen lung, rezultatele se vad deja. Ne-am pastrat clientii de anul trecut, am castigat altii noi si ne-am mentinut cifra de afaceri la nivelul lui 2008 ”, declara Tudor Maxim, fondatorul Elevate.

Oana Guiu noul Sales Manager, Andreea Brodocianu – Manager de Dezvoltare

Cu o experienta de peste 10 ani in vanzari si in coordonarea unor echipe de vanzari, Oana Guiu este noul Sales Manager Elevate. Oana a activat in media si advertising atat in zona de productie, la Elga Expo, cat si in print si online, la Bucharest Business Week si International Business Promotion. Oana marturiseste cu umor ca e prinsa de 'microbul' vanzarilor si declara: 'am gasit la Elevate o echipa tanara, competenta si entuziasta, iar rolul meu va fi sa cresc si mai mult performanta departamentului de vanzari”
Oana va ocupa in echipa locul detinut pana acum de Andreea Brodocianu. Facand parte din Elevate inca din primele luni de activitate, Andreea are o cunoastere profunda a afacerii si a preluat rolul de manager de dezvoltare internationala, cu responsabilitatea francizarii brandului Elevate la nivel international.

Adriana Ion – New Business Manager

Cu rol esential in cresterea portofoliului de clienti, Adriana Ion este New Business Manager. Pe Adriana o recomanda experienta variata si adaptabilitatea dobandite in timpul experientei de peste 4 ani ca account manager, field manager si director de vanzari. Adriana a lucrat in companii ca Brands Talk, divizia de innovative din the Group și Omega Print. „Primul contact cu Elevate l-am avut din prisma relatiei client-furnizor. In acea vreme eram account managerul clientului Bosch in cadrul Brands Talk. Inca de atunci cred in eficienta mediilor propuse de companie. Scopul meu este sa intermediez cat mai multe contacte --cu beneficii reciproce pentru advertiseri si Elevate”, declara Adriana.

Despre Elevate media

Despre Elevate
Infiintata in 2005, compania specializata in publicitatea indoor Elevate si-a inceput activitatea cu publicitate in lifturile amplasate in blocuri din locatii premium situate in Bucuresti, ulterior compania dezvoltand si reteaua publicitara in cladiri de birouri. Portofoliul de servicii Elevate cuprinde atat servicii de afisare clasica pe reclame tiparite pe diverse formate, pana la ecrane multimedia cu functii de informare in locatiile in care acestea sunt prezente, sau suporturi de tip backlit si proiecte speciale neconventionale.
In 2008, compania a lansat serviciul Elevate Multimedia – reclame video exclusiv in cladiri de birouri. Reteaua Elevate acopera in prezent peste 3000 de lifturi in zone rezidentiale si cladiri de birouri din Bucuresti si 26 orase mari din tara. Initiator al conceptului de publicitate in lift din Romania, Elevate este membru fondator al Asociatiei Romane de Indoor Advertising

Cifra de afaceri din 2008 s-a ridicat la aproximativ 450 000 de euro, iar in primul trimestru din 2009 compania a derulat bugete media cu 20% mai mari fata de aceeasi perioada a anului trecut. Detalii suplimentare pot fi consultate pe website-ul companiei Elevate, www.elevate.ro
Pentru detalii, va rugam contactati: Catalina Murariu, 0740 181 656
catalina@elevate.ro