Publicitatea in lift atrage nume noi

BUCURESTI - 15 februarie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Elevate, companie de publicitate in lift, incepe anul 2008 cu o echipa reconfigurata si nume noi in posturile cheie – Marius Bogus, director executiv, Andreea Brodocianu, director de vanzari si Catalina Murariu, brand manager.

Elevate a decis sa-si consolideze “etajul superior”, echipa manageriala, ca reactie la cresterea constanta din ultimul an. “Datorita dezvoltarii accelerate am considerat necesar si oportun ca in echipa Elevate sa fie atrase persoane cu experienta. In acelasi timp am cautat sa promovam si colegi tineri care au demonstrat valoare si multa daruire. In continuare vom cauta sa crestem echipa in jurul valorilor Elevate, profesionalism, etica, flexibilitate, pasiune si prietenie.” declara Tudor Maxim, fondator si director general al Elevate.

Marius Bogus, noul director executiv Elevate, are peste 10 ani de experienta in management. Marius si-a început cariera manageriala in fondul de investitii romano-american N.C.H.(New Century Holding) pe post de marketing manager, pentru a continua ca director general, in cadrul unor companii din portofoliul fondului.
In ultimii ani, Marius a ocupat pozitia de director executiv la Proton, dealer de telefonie mobila aflat in top 3 Orange.

Andreea Brodocianu este noul director de vanzari al Elevate. Cu pregatire in domeniul economic, Andreea are o experienta de trei ani in vanzari la Elevate si a crescut o data cu firma. Andreea a contribuit la imbogatirea portofoliului de clienti Elevate, la consolidarea relatiilor cu agentiile media si la formarea unei echipe de vanzari extrem de active.

Incepand cu acest an brandul Elevate va fi gestionat de noul brand manager, Catalina Murariu. Catalina are studii de master in comunicare la Facultatea de Sociologie. Experienta ei s-a format in cadrul General Electric, al centrului de informare al Delegatiei Comisiei Europene si al fundatiei internationale Freedom House.

Catalina vede inceputurile sale la Elevate drept o provocare, considerand ca ”brandul Elevate este deja cunoscut si respectat in zona de indoor media si tocmai acest lucru ne motiveaza sa il impunem ca unul dintre cele mai puternice dintr-o piata in permanenta dezvoltare”.

Despre Elevate media

Infiintata in urma cu trei ani, Elevate este pionier si lider de piata in domeniul publicitatii in lift. Reteaua Elevate acopera peste 2000 de lifturi din zone rezidentiale si cladiri de birouri in Bucuresti si 10 mari orase din tara. Elevate este fondator al Asociatiei Romane de Indoor Advertising.
021 252 04 63
0763 719 747
catalina@elevate.ro