Workshop de publicitate neconventionala la Zilele Biz

BUCURESTI - 25 octombrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Vineri, 27 octombrie este Ziua de Marketing si Advertising la Zilele Biz - World Trade Center Bucuresti. In cadrul acestei zile, va invitam la workshopul cu tema Publicitate traditionala vs Publicitate neconventionala, sala Seoul, ora 16:00, organizat de Elevate.

Workshopul va fi moderat de Raluca Teodorescu, editor sef Media&Advertising, iar speakerii invitati sunt:
-Serban Alexandrescu, director de creatie Headvertising,
-Bogdan Manea, director general Brightness si
-Tudor Maxim, director general Elevate.

Misiunea workshopului este sa analizeze posibilitatile de comunicare neconventionala din Romania, precum si cele mai noi campanii publicitare neconventionale din alte tari. Vor fi subliniate punctele tari si punctele slabe ale mediilor mai putin conventionale de la noi din tara: publicitatea in lifturi, in toalete, in taxiuri, publicitatea pe stadioane. Mai mult decat atat, vom aborda si teme precum sandvertising, headvertising, tattoodvertising, full body advertising, foodvertising, 3dvertising – vehicule media intalnite in advertisingul international.

Workshopul va evidentia importanta canalelor media, traditionale vs neconventionale, posibilitatile de a transmite mesajele publicitare printr-un vehicul inovativ, care sa atraga si sa retina atentia publicului.

Despre Elevate media

Despre Elevate – Reclamă în lift
www.elevate.ro

Elevate a fost înfiinţată în aprilie 2005 pentru a oferi servicii specializate de reclamă în lift. Firma urmăreşte să fie promotor şi lider al serviciilor de indoor advertising, în spaţiile de expunere oferite de lifturi. Reţeaua Elevate acoperă atât Bucureştiul cât şi alte oraşe importante ale României.

Persoana de contact: Andreea Brodocianu – PR executive, Elevate
Tel.: 0745-150.558, E-mail: andreea@elevate.ro
andreea@elevate.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elevate-media/workshop-de-publicitate-neconventionala-la-zilele-biz