BlackFriday prelungit, cu reduceri de pana la 50%, la Elfbebe.ro!

BUCURESTI - 27 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

La Elbebe.ro, retailer online de produse pentru copii si viitoare mamici, Black Friday 2013 dureaza 4 zile, iar reducerile ajung si pana la 50 %.

 Pentru copii unici, adica toti! 

Elfbebe

Anul acesta, Ziua celor mai mari reduceri nu va trece cu siguranta neobservata la Elfbebe .ro. Pentru clientii nostri, proaspeti sau viitori parinti, se anunta un Black Friday 2013 ca-n povesti. Elful nostru Friday, Black Friday, va avea grija ca fiecare cumparator care va accesa site-ul www.elfbebe.ro sa profite de o reducere considerabila la produsul mult ravnit. Iata de ce vom avea o campanie cu totul speciala, care se va desfasura sub sloganul “My name is Friday. Black Friday!”.

Doua motive ca sa petreci Black Friday in magazinul elfilor

In primul rand, vom pune la bataie reduceri aproape magice, de pana la - 50%. Este vorba despre discounturi la aproape toate categoriile de produse: haine copii si viitoare mamici, carucioare, scaune auto pentru copii, accesorii de ingrijire pentru bebelusi, jucarii. Reducerile se vor aplica atat la produsele care au deja preturi mici, cat si la produsele al caror pret este unul ridicat. Ne asteptam, de altfel, ca acestea din urma sa devina cele mai vandute produse din campania Black Friday a Elfbebe.ro.

In al doilea rand, ne-am gandit la proaspetii si la viitorii parinti, care sunt cei mai ocupati oameni din lume. Pentru ei, Black Friday Elfbebe va dura 4 zile, de vineri, 29 noiembrie, si pana luni, 1 Decembrie, inclusiv. Ne-am pregatit din timp pentru acest weekend plin si am suplimentat numarul ElfSpecialistilor care vor prelua comenzile online ale clientilor nostri.

Sfaturi pentru a profita la maxim de reduceri

Nimeni nu vrea sa rateze discounturile puse la bataie la sfarsitul lunii. Noi avem cateva sfaturi pentru cei care vor sa profite la maxim de oferta cea mai buna de la Elfbebe.ro. Iata 3 pasi de urmat, inainte de Black Friday, pentru ca parintii sa fie la curent cu reducerile noastre:

- Inscrierea la newsletter, de pe pagina www.elfbebe.ro, pentru a primi lista de produse din campania de discounturi.

- Adaugarea in Wishlist a produselor pe care si-ar dori sa le achizitioneze la reducere.

- Like la pagina de Facebook Elfbebe Ro, pentru a afla noutati in timp real despre produsele aflate in stoc in timpul Black Friday prelungit, dar si pentru a citi lucruri interesante despre copii si mamici.

Cu siguranta, in cele 4 zile de ale campaniei, niciun elf din magazinul nostru online nu va avea timp de joaca. Iar parintii care ne vor vizita online nu vor regreta daca isi vor petrece un Black Friday prelungit la Elfbebe.ro!