De ce sa alegi un carucior multifunctional 2 in 1? Elfbebe iti prezinta 5 avantaje

BUCURESTI - 27 august 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Retailer online specializat in produse pentru bebelusi, copii si viitoare mamici, Elfbebe.ro detine si o gama de peste 500 de tipuri de carucioare pentru copii, ieftine si de calitate.

carucioare copii 2 in 1 de la elfbebe

carucioare copii 2 in 1 de la elfbebe

 Carucioare copii 2 in 1 pentru copii unici, adica toti! 

www.elfbebe.ro

Un carucior 2 in 1 inseamna un produs multifunctional, cu alte cuvinte, ca este vorba despre unul care poate fi utilizat in mai multe etape de varsta ale copilasului. Spre deosebire de cele 3 in 1, care includ si un scaun sau cos de masina detasabil pentru bebelus, cele 2 in 1 sunt de fapt niste carucioare de tip sport prevazute si cu landou.

Iata ce avantaje au parintii care vor achizitiona un carut 2 in 1 pentru bebelus:      

-          Tocmai datorita landoului, un carucior 2 in 1 va putea fi utilizat cu toata increderea inca din primele luni de viata ale copilasului. Confortul si siguranta bebelusului sunt primele lucruri pe care le au in vedere producatorii atunci cand realizeaza acest tip de produse, asa ca parintii trebuie doar sa verifice daca exista centuri de siguranta sau alte accesorii extrem de utile, precum sistem anti-ploaie. Produs recomandat de www.elfbebe.ro : Carucior 2 in 1 Como 4S Circle ABC Design

-          Cand copilasul creste, e vremea sa fie indepartat landoul si, incepand cu varsta de 6 luni, sau mai exact de cand cel mic sta singur in fundulet, produsul se poate folosi drept carut sport, chiar pana la 3-4 ani. Puteti vedea de la Elfbebe.ro: Carucior Modular 2 in 1 Sojo.

-          Datorita faptului ca au accesorii detasabile, majoritatea acestor produse sunt extrem de compacte si pot fi transportate usur cu masina. De asemenea, pentru ca se transforma in carucioare de tip sport, au o manevrabilitate mare, asa ca parintii ajung usor dintr-un loc in altul, prin oras. Aspect carenu exclude un confort sporit oferit copilasului! Elfbebe.ro recomanda: Sistem lux cu cos si landou, de la Primii Pasi.

-          Uneori, raportat la numeroasele accesorii incluse (husa de protectie pentru picioarele copilasului, geanta pentru mamica, tavita cu suport pentru pahar etc ), aceste carucioare sunt ieftine . Iar daca analizeaza cu atentie raportul pret / calitate si daca se gandesc si la avantajele pe termen lung  - faptul ca il utilizeaza de la nasterea copilului pana ce acesta inplineste 3 ani - parintii vor descoperi ca cea mai buna investitie este intr-un astfel de produs de tip 2 in 1. Produs recomandat de Elfbebe.ro: Carucior Foxy Lorelli, cu husa de picioruse.

In functie de alte accesorii, de producatori, de materialele din care sunt confectionate, dar si de design, culoare si greutate, pe piata exista zeci de modele diferite, printre care parintii il vor gasi, cu siguranta, pe cel in care isi vor plimba copilasul in primii lui ani de viata!