Elfbebe.ro iti raspunde: Ce leagane de exterior, tobogane si casute pentru copii sunt pe piata?

BUCURESTI - 4 iulie 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Tocmai ca sa vina in ajutorul parintilor si pentru a le oferi alternative de distractie celor mici, Elfbebe .ro a adunat nenumarate oferte pentru joaca in aer liber. Printre acestea se numara tobogane pentru copii , balansoare si leagane de exterior si, nu in ultimul rand, casute de joaca!

articole copii elfbebe

articole copii elfbebe

 Casute, topogane si leagane de exterior pentru copii unici, adica toti! 

www.elfbebe.ro

Nimic nu se compara, in sezonul cald, cu diminetile sau serile caldute petrecute afara, impreuna cu copilul tau. Joaca in exterior are insa limitele ei: parintii trebuie sa inventeze in fieare zi un truc nou, un joc interesant, ca sa-i tina pe cei mici in priza.

Altfel decat pe vremea bunicilor, toboganele pentur copii din ziua de astăzi par care mai de care mai moderne. Parintele poate alege un tobogan gigant sau unul mic, unul fix sau tobogan portabil ori pliabil, cu turnulet sau tobogan din lemn,  metalic ori din plastic, prevazut cu centru de activitati sau cu cos de baschet, pentru fetite sau pentru baietei, cu accesorii in forma de animale sau un tobogan minimalist, cu apa sau fara, prevazut sau nu cu minipiscina.

Leaganele si balansoarele de exterior sunt aproape magice, ele amintesc parintilor de vremea copilariei lor, iar cei mci nu se mai satura de ele. Cu alte cuvinte, sunt indispensabile unei veri implinite. Leaganele din ziua de astazi sunt ca niste jucarii: unele iau forma animalutelor sau a personajelor preferate din desene animate, altele sunt simple, altele, destinate bebelusilor, au centuri de siguranta detasbile. Pot fi leagane simple, pentru un singur copil, sau duble ori triple, pentru distractie in gasca. Exista leagane configurabile si leagane sub forma de disc, pentru copiii iubitori de senzatii tari. Balansoarele de gradina cu arcuri sunt indicate pentru spatiile mici, iar cele cu doua locuri sunt pentru gradinile sau curtile mari.  

Uneori, pentru ca distractia sa fie asigurata, este indicat sa dotati spatiul de joaca si cu casute copii de exterior.  Unele sunt casute de lemn, altele sunt din plastic, fiecare avand capacitatea de a-l transpune pe cel mic in lumea povestilor. Exista si spatii de joaca modulare pentru copii sau adevarate centre de joaca spcecial concepute pentru exterior, ceva mai complexe decat o simpla casuta, astfel incat copiii sunt stimulati la maxim, chiar daca totul pare un joc. Pentru cei sportivi exista porti de fotbal sau panouri de baschet. Totul este sa aveti rabdare sa aflati cum le-ar placea sa se joace in aer liber si sa gasiti exact acest produs in oferta elfilor.

De retinut este faptul ca toate produsele destinate jocului in exterior sunt special concepute pentru a rezista la orice temperatura si la razele soarelui, dar si pentru a asigura toate normele de protectie, pentru ca cei mici sa se distreze nestingheriti.