Gonflabile copii si alte jucarii pentru plaja de la Elfbebe, utile intr-o vara torida

BUCURESTI - 24 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Parintii sunt foarte interesati de gonflabile copii , saltele, colaci si alte jucarii gonflabile utile pentru activitatile recreative desfasurate de copii lor in timpul liber, in vacanta.

Piscina gonfalbila copii Elfbebe

Piscina gonfalbila copii Elfbebe

 Gonflabile pentru copii unici, adica toti! 

www.elfbebe.ro

Verile toride si vacantele mari ar fi de nesuportat fara iesirile la strand, fara plecarile la mare sau fara jocurile in aer liber. Iata care sunt recomandarile Elfbebe .ro pentru o vara ne neuitat in materie de gonflabile copii .

Saltele gonflabile copii. Acestea sunt destinate activitatilor cu mai multi copii si pot fi amplasate doar in spatii mai generoase. In functie de prefereinte, pot avea forma de castel, de aeroplan, de clovn, iar unele au chiar si tobogane cu minipiscine.

Exista si centre, saltele cu spatii de joaca gonflabile copii realizate din material plastic. Acestea sunt special concepute pentru 1-2 copii si, fiind de dimensiuni mai mici, pot fi amplasate, la nevoie, si in interior. Unele dintre aceste produse includ si alte accesorii sau dotari (precum mingii mici sau optiunea muzicala), fiind foarte apreciate de parinti pentru ca sunt usor de transportat.

Piscine gonflabile pentru copii . De toate formele si dimensiunile,aceste  piscine pentru copii reprezinta accesoriul care nu lipseste aproape niciunei familii. In forma de broscute, de balena sau pur si simplu in culorile preferate ale celor mici sau imprimate cu personaje din desene animate, acestea pot fi amplasate, in functie de marime, in balcon, in curtea casei sau pe nisipul de pe plaja.

Colaci pentru bebelusi si colaci pentru copii. Este vorba despre accesorii de plaja indispensabile pentru cei mici. Sunt confectionate din materiale rezistente, menite sa asigure protectia celor mici si sa le dea sentimentul ca se pot distra in voie in apa. Si in acest caz vorbim despre forme si culori vii, pentru gusturile pretentioase ale celor mici.

De asemenea, sunt numeroase oferte de saltele-leagan, tobogane cu apa, scaune si barci gonflabile de toate formele.

Elfbebe va recomanda cu incredere piscinele si centrele de joaca marca BestWay, care imbina calitatea materialelor cu utilitatea pe termen lung a produselor. De altfel, toate aceste gonflabile si piscine destinate copiilor respecta toate standardele de siguranta, astfel incat puteti achizitiona cu incredere produsele selectate cu grija de elfi in casuta lor virtuala, la Efbebe.ro