Saniutele pentru copii de la Elfbebe prind viata pe zapada

BUCURESTI - 9 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Peste 100 de modele de sanii de copii clasice si moderne, la care beneficiezi de transport gratuit, sunt in oferta elfilor de pe www. elfbebe .ro, magazin online cu produse pentru copii de la 0 la 8 ani, dar si pentru viitoare mamici.

Saniute copii

Saniute copii

 Pentru copii unici, adica toti! 

Elfbebe

Elfii s-au hotarat: nicio vacanta de iarna fara sanius! Elfebe.ro le sustine decizia, mai ales ca atat copiii mai mari, cat si bebelusii au nevoie de miscare si de aer proaspat si curat in fiecare zi. In magazinul online al elfilor, parintii gasesc atat sanii moderne, cat si sanii clasice, la preturi avantajoase sau la reduceri considerabile, dar si cu o oferta imbatabila de transport gratuit. Suntem gata sa livram, rapid si sigur, peste 100 de tipuri de saniute pentru bebelusi in fiecare casa unde exista un copilas dornic sa se joace in zapada.

Modele pentru toate gusturile

Fiecare familie are stilul sau de viata. Unele isi petrec majoritatea vacantelor de iarna la munte, pe partie, asa ca lor li se potriveste o sanie pentru copii moderna, cu un design deosebit sau cele de tip bob. Probabil multi parinti vor fi surprinsi sa vada ca multe saniute copii nu mai arata ca pe vremea copilariei lor. Branduri precum Baby Dreams ori Adbor, aflate si in oferta elfilor, se intrec in a-i multumi pe parintii si copiii din intreaga lume.

Alte familii ii lasa pe cei mici sa descopere singuri derdelusul de langa casa, asa ca intrecerile cu gasca, pe saniute de copii, de tin lant in fiecare seara de iarna. Lor le-am pregatit sanii rezistente pe care incap 2 sau 3 copii, fabricate din lemn sau din vinilin.

La randul lor, mai atente la sanatatea si siguranta bebelusului, proaspetele familii pot alege din oferta variata de saniuta bebe sau saniuta cu spatar. Acestea au standarde ridicate de siguranta si sunt confectionate din materiale durabile. In plus, majoritatea au manere de impins, exact ca la carucioare, dar si accesorii care le fac mai calduroase si mai confortabile pentru cei mai noi membri ai familiei.

Preturi pentru toate buzunarele

Parintii ar trebui sa mai stie ca, in comparatie cu oferta din alte magazine online, la Elfbebe.ro preturile fac diferenta. Astfel, parintii se pot opri din start la saniute ieftine sau pot cauta si podusele mai sofisticate, cu accesorii moderne, care ii multumsc si pe cei mai pretentiosi cumparatori. Bineinteles, orice ce tip de saniuta copii ar vor alege, parintii trebuie sa fie siguri ca investitia intr-un astfel de accesoriu este mai mult decat binevenita pentru copiii familiei, mai ales cand sunt doi sau mai mulți frați ori surori.