Scaune auto copii ieftine, sigure si de calitate, la Elfbebe.ro!

BUCURESTI - 12 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Daca parintii sunt cam derutati de oferta numeroasa de pe piata, trebuie sa stie ca la Elfbebe .ro am respectat indicatiile producatorilor si am facut rafturi virtuale separate pentru fiecare tip de scaune auto copii .

 Scaune auto pentru copii unici, adica toti! 

www.elfbebe.ro

In functie de greutatea micului pasager pe care il vor purta sau in functie de varsta lui, la Elfbebe.ro se vor ghida foarte usor printre ofertele diversificate de scaune auto copii . Toate produsele sunt alese cu grija de catre elfspecialistii nostri, astfel incat oricare dintre scaunele auto bebelusi sa indeplineasca toate criteriile de sigurata si, in acelasi timp, sa nu facă rabat de la calitate.

Iata ce modele de scaune auto bebelusi se gasesc pe piata:

- scoica auto bebelusi (denumita si cos auto) este destinata celor care au cateva luni de viata, protejandu-i exact cum ar face-o bratele mamei.

- scaune auto bebelusi 0-18 kilograme, utilizate de la nasterea bebelusului pana ce acesta implineste 3-4 ani.

- scaune auto copii 9 – 18 kilograme, cautate de parintii care vor sa renunte la scoica si cauta ceva intermediar, pana cand copilul implineste 3-4 ani.

- scaune auto copii 9 – 25 kilograme, acestea fiind tot o varianta intermediara.

- scaune auto copii 9 – 36 kilograme, cele mai cautate dintre toate tipurile de produse de acest tip de la Elfbebe. Asta deoarece este utilizat pe o perioada mai mare de timp, mai exact pana cand copilul implineste 12 ani, varsta pana la care este obligatorie asigurarea copilului cu sisteme omologate atunci cand merge in masina.

Ce criterii de siguranta trebuie indeplinite de catre scaunele auto bebelusi?

In momentul in care parintii se gandesc sa achizitioneze un scaun auto, prima grija a lor este siguranta celui mic. De altfel, acesta este rolul principal al sau: protejarea celui mic in caz de accidente. De aceea, un astfel de scaun auto pentru bebelus de la Elfbebe.ro este pevazut cu sisteme omologate atat pentru prinderea produsului de bancheta, cat si pentru prinderea copilasului. Pe buna dreptate, parintii cauta in mod special produsele prevazute cu ISOFIX, pentru un plus de siguranta. Mai mult decat atat, materialele din care sunt realizate aceste scaune de masina pentru copii sunt anti-alergice, se pot indeparta usor si se spala la fel de usor.

Nu in ultimul rand, la Elfbebe.ro, parintii gasesc si unele dintre cele mai accesibile preturi de pe piata in ce priveste produsele pentru copii. Ei gasesc scaune auto copii sau scaune auto bebelusi, ieftine, sigure si cu transport gratuit, in cazul in care comanda lor depaseste o anumit valoare.