Tipuri de masinute electrice, vehicule pentru copii, in garajul celor de la Elfbebe.ro!

BUCURESTI - 30 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

In era vitezei, o masinuta electrica pentru copii este, fara indoiala, una dintre jucariile aflate in trend. Daca baiatul sau, de ce nu, chiar fetita dumneavoastra tanjeste dupa orice vechicul pe patru roti, daca cel mic adora plimbarile si e curios nevoie mare, atunci nu mai sta pe ganduri si uita-te ce modele de masinute sau de motociclete electrice pentru copii sunt pe piata.

Vehicule pentru copii de la Elfbebe

Vehicule pentru copii de la Elfbebe

 Pentru copii unici, adica toti! 

www.elfbebe.ro

La Elfbebe gasesti o oferta variata de masinute electrice care concureaza cu cele din realitate, nu numai dupa denumire (ai de unde sa alegi dintre marci ca Audi, Mercedes, Mini Cooper, Ferrari), dar si ca aspect. Aproape ca vei fi invidios pe copilasul tau, care, intr-un astfel de vehicul modern, il va imita pe tati, va invata mai usor care e treaba cu regulile minime de circulatie si cu responsabilitatea la volan, dar, mai presus de toate, se va distra de minune cu o jucarie sigura, special confectionata pe dimensiunea lui.

Ca parinte, ar trebui sa stii ca, in functie de motor, aceste minivehicule pe patru roti sunt de mai multe tipuri, puterea lor variind intre 6V si 24V, iar viteza pe care o pot obtine intre 4 si 25 de km / ora. Primele se misca mai greu si sunt indicate pentru copii mai mici sau pentru fetite, iar cele mai puternice sunt destinate copiilor de 4-5 ani. Pe Elfbebe .ro vei gasi din plin din fiecare modele extreme de numeroase.

Copiii sunt insa mai pretentiosi cand vine vorba de forma jucariei lor, asa ca producatorii au incercat sa le satisfaca si aceasta exigent. Ei au creat fie masinute si miniATV-uri pentru copii sau fie motoscutere, dupa cum te vei convinge singur, pe www.elfbebe.ro. Unele, motociclete electrice pentru fetite si baieti , dintre ele au forma sau imprimeuri cu personajele lor preferate de desene animate, totul pentru cei mici sa se simta excelent la bordul masinutei pe care o conduc.

De altfel, parintii trebuie sa stie ca ei insisi pot controla, de la distanta, unele dintre aceste vehicule, cu ajutorul telecomandei. Aceasta ar fi o masura in plus de siguranta, mai ales in cazul copiilor mici si foarte mici. Este de la sine inteles insa ca toate aceste produse electrice indeplinesc toate cerintele privind securitatea si siguranta copiilor, altfel nu ar pute fi vandute!

Pentru oferta completa, viziteaza chiar acum garajul elfilor, la www.elfbebe.ro!