De Valentine’s Day iti indeplinim dorintele!

BUCURESTI - 28 ianuarie 2005

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cum ar fi sa ti se indeplineasca o dorinta fierbinte ?… Sau sa te casatoresti de proba... Sa dai o tura intr-un sex shop… si sa mai castigi si premii.

Le poti face la cea de-a V-a editie a targului de cadouri VALENTINE’S DAY 2005 organizat de Elga Expo. Intre 31 ianuarie-15 februarie, la Sala Dalles se va desfasura singurul targ de cadouri specializat de Valentine’s Day din Bucuresti. In fiecare zi, inclusiv sambata si duminica, de la 10.30 si pana la 21.00, indragostitii, si nu numai, vor gasi la Sala Dalles peste 60 de firme din toata tara care au pregatit cele mai sexy, rosii si trasnite cadouri: cosmetice si parfumuri, «jucarii» pentru adulti, inimioare rosii, confectii, bijuterii din aur si argint, marochinarie, decoratiuni, bomboane, flori si, bineinteles, multa-multa dragoste.
Ca si la editia precedenta, la targul de cadouri VALENTINE’S DAY 2005, vizitatorii care completeaza talonul «Ce-ti doresti de VALENTINE’S DAY ?» (talonul se gaseste in ziarul LIBERTATEA) pot fi printre cei trei norocosi carora li se vor indeplini dorintele, pe data de 14 februarie. In plus, toti cei care completeaza talonul si il depun in Urna Indragostitilor pot castiga zilnic premii oferite de organizator - Elga Expo -, si Radio 21, revista Bine pentru mine! si ziarul Libertatea – partenerii media ai targului.
De asemenea, pentru indragostitii nerabdatori, LOVE PLUS redeschide «Primaria Indragostitilor», unde se vor oficia casatorii «de proba». Primari de ocazie: artisti, vedete radio, VIP-uri. Fericitele «cupluri» vor fi fotografiate si vor primi gratuit fotografia realizata de HEWLETT PACKARD - partenerul principal al targului de cadouri VALENTINE’S DAY.

Despre ELGA EXPO

Intrarea este libera.
Rodica Cretu
Elga Expo
Senior Media Planner
0724.252.579 / 231.93.08/09


rodica.cretu@elgaexpo.ro