Elga Expo investeste peste 140.000 de euro in domeniul publicitatii outdoor

BUCURESTI - 20 octombrie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Elga Expo, cel mai important organizator privat de targuri si expozitii din Romania, si-a extins activitatea si in domeniul productiei publicitare.

Elga Expo investeste peste 140.000 de euro in domeniul publicitatii outdoor

Compania a achizitionat in luna septembrie un utilaj pentru printuri de mari dimensiuni de outdoor. Utilajul, de ultima generatie, un TEHNOJET 3600 SF cu latimea de 3,5 metri, printeaza pana la 123 de metri patrati pe ora. Utilajul poate sa printeze pe o gama larga de materiale, de la blue back, folosit la panouri de exterior, frontlit, folosit la bannere, PVC, folosit la mesh-uri, mocheta, hartie si autocolant.
Investitia a venit in urma cercetarilor de piata, precum si a evolutiei productiei publicitare. Tot mai multe firme si agentii de publicitate se orienteaza catre outdoor, ca si mijloace de promovare, iar piata de productie publicitara de outdoor este inca in plina dezvoltare, atat prin aparitia de noi locatii de outdoor, cat si prin sumele investite pe piata.

Despre ELGA EXPO

Elga Expo are ca principal domeniu de activitate organizarea de targuri si expozitii, precum si constructia de standuri expozitionale, atat din structura de octanorm standard, cat si din materiale speciale, pentru standurile personalizate. Cele mai importante evenimente organizate de Elga Expo sunt expozitiile specializate RECLAMA si OFFICE si targurile cu vanzare Cadouri de Craciun, Cadouri de Pasti, Valentine’s Day, Chocafe. Anul acesta, in luna decembrie, Elga Expo va organiza prima editie a SALONULUI DE CEASURI SI BIJUTERII, un salon dedicat exclusiv produselor de lux.
Totul a inceput cu un singur om, in 1997, cand a avut curajul sa plece la drum, inarmat cu mult curaj, ambitie, si dorinta de a reusi in afaceri. Echipa s-a largit treptat, ajungandu-se astazi la 38 de angajati, o hala proprie de productie, utilajul de printat, un sediu modern. Si toate astea se reflecta in activitatea pe piata a firmei, primul milion de dolari fiind atins in anul 2001, de atunci cifra de afaceri crescand permanent - in 2003 s-a atins cifra de 1,6 milioane euro.
Madalin Chivu
PR Manager
Elga Expo
222.17.23/24; 231.93.08/09
0724.212.349
madalin.chivu@elgaexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elga-expo/elga-expo-investeste-peste-140-000-de-euro-in-domeniul-publicitatii-outdoor