RECLAMA 2004 – Singurul Targ de Productie Publicitara din Romania, editia a IV-a

BUCURESTI - 14 mai 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Intre 19 si 22 mai 2004 se va desfasura la Palatul Parlamentului cea de-a IV-a editie a singurului Targ de Productie Publicitara din Romania - “RECLAMA 2004”. Deschiderea oficiala a expozitiei va avea loc pe data de 19 mai, ora 11:00, la Palatul Parlamentului.

“RECLAMA 2004”, organizat de Elga Expo si Dk Expo, este unicul eveniment de profil din Romania care ofera companiilor din domeniul productiei publicitare ocazia de a-si prezenta oferta in mod direct publicului-tinta, format din specialistii din domeniu, marii consumatori de productie publicitare, precum si agentiile de publicitate. Expozitia se adreseaza companiilor care ofera servicii de productie publicitara, imprimare serigrafica, digitala sau offset, cutter plotter, termoformare, gravare, semnalistica, productie pentru publicitate indoor si outdoor, mesh-uri, bannere etc.
Printre firmele romanesti participante la targ se numara: Plexirom, unul dintre cei mai mari importatori de plexiglas si materiale publicitare, Hecht Romania si A&M International, cele mai importante firme de productie outdoor de mari dimensiuni din Romania, Antalis, importator de obiecte promotionale.
«Targul Reclama a crescut fata de anii trecuti, atat prin numarul de participanti – peste 95 de firme expozante, cat si prin extinderea spatiului expozitiei, ceea ce subliniaza necesitatea sa in industria de profil. Piata romaneasca de productie publicitara este intr-o continua dezvoltare, in care din ce in ce mai multe companii sunt animate de nevoia de a-si promova produsele si imaginea cat mai dinamic si eficient, folosind cea mai moderna tehnologie si cel mai atractiv design», a declarat Stefan Bartha, directorul de vanzari al Elga Expo.

Despre ELGA EXPO

Expozitia este deschisa zilnic intre 10.00 – 18.00, in salile Unirea, Take Ionescu si I.C. Bratianu, intrarea dinspre Calea 13 Septembrie.
Rodica Cretu
Senior Media Planner
ELGA EXPO
222.17.23/24; 231.93.08/09
0724.25.25.79

rodica.cretu@elgaexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elga-expo/reclama-2004-singurul-targ-de-productie-publicitara-din-romania-editia-a-iv-a