Ateliere magice de creaţie la ELIANA mall

Locul desfasurarii: ELIANA mall

Organizator: ELIANA mall

Ateliere magice de creaţie la ELIANA mall

Îţi place să desenezi, să decorezi obiecte, să decupezi, să te joci, să creezi opere de artă? Atunci nu lăsa imaginaţia să plece în vacanţă! Tu vii cu creativitatea, noi îţi punem la dispoziţie materialele şi îndrumarea necesară pentru a obţine adevărate opere de artă! Săptămânal, în perioada 14 iulie – 28 septembrie, participă GRATUIT la Atelierele magice de creaţie pentru copii susţinute de Cleopatra Creativ !

Atelierele se vor desfăşura la Kinderland , în zilele de vineri: 3, 10 august şi 7, 14, 21, 28 septembrie, orele 17:00-18:00

Te poţi înscrie la Atelierele de creaţie pe e-mail la: contact@eliana-mall.ro*Activităţile educativ-recreative sunt recomandate copiilor cu vârsta peste 4 ani!

Dacă îţi place să faci mişcare, am pregătit şi câteva demonstraţii de arte marţiale susţinute de copiii de la Clubul Sportiv Hac Long Trao Braşov, precum şi activităţi de gimnastică sub îndrumarea instructorilor de la Energym Braşov.

Despre ISRO HOUSE S.R.L.

ELIANA mall este un brand românesc apărut în 2004, o dată cu deschiderea primului mall din Brașov. În 2009, centrul comercial a fost preluat de compania Isro House SRL. În prezent, portofoliul ELIANA mall cuprinde un mix de magazine româneşti şi internaţionale, singurul cinematograf multiplex din oraş deschis sub brandul Cityplex şi spaţii de agrement cu facilităţi pentru petrecerea timpului liber.

Confirmare pana la data: 10 august 2012

Participare: Intrare libera

Parteneri eveniment:
  • Clubul Sportiv Hac Long Trao Clubul Sportiv Hac Long Trao
  • Cleopatra Creativ Cleopatra Creativ
  • Energym Fitness Club Energym Fitness Club
Parteneri media eveniment:
  • Zile şi Nopţi Braşov Zile şi Nopţi Braşov