Dalma, imaginea ELIANA mall Braşov

Brasov - 21 iunie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

În iunie a fost lansată campania „Plăcerile mele de comunicatedepresa.ro /shopping/" title="shopping">shopping sunt satisfăcute doar la ELIANA mall !”, ce o are ca imagine centrală pe artista braşoveană Dalma .

Shopping la ELIANA mall

Shopping la ELIANA mall

 Prin campania de vară semnată de Dalma ne propunem să stârnim curiozitatea şi interesul braşovenilor de a-şi face cumpărăturile în ELIANA mall, nu doar atunci când au nevoie, ci şi atunci când îşi doresc o pereche de pantofi de calitate sau o rochie pentru un eveniment special, un fotoliu confortabil sau o bijuterie strălucitoare...ori pur şi simplu un cadou special pentru un prieten drag. În ELIANA mall vă aşteaptă cu uşile deschise peste 50 de magazine şi cinematograful 3D Cityplex. 

Sofia Teleanu, Marketing Manager ELIANA mall

Totul a început cu un concert extraordinar susținut de Dalma la Braşov. Şi din acel moment au urmat discuţii şi întâlniri foarte plăcute, în cadrul cărora am descoperit lucrurile pe care Dalma le adoră şi fără de care nu poate trăi: muzica, actoria şi cumpărăturile. Artista ne încântă prin naturalețea sa, prin modestie, prin zâmbet și darul de a-i face pe oameni să o întregească din primul moment.

Dalma este o ardeleancă autentică, o cântăreaţă cu un farmec aparte, cu o voce puternică, cuceritoare prin stilul său cameleonic de a interpreta orice gen muzical. Frumoasă, tânără, talentată şi ambiţioasă, Dalma este o artistă completă şi complexă, dornică să îşi demonstreze valoarea prin ceea ce face. Decizia ca artista să fie imaginea centrului comercial ELIANA mall în acest an a părut firească în acest context.

Sperăm astfel să atragem cât mai multe tinere în randul clienților noștri. Este pentru prima dată când campaniile noastre sunt prezentate în jurul unei persoane cu renume.a declarat Sofia Teleanu.

A avut loc prima ședință foto alături de Dalma şi colecţiile de vară ale magazinelor din centrul comercial. A fost doar primul pas al campaniei de lansare alături de Dalma și pe care am numit-o „Plăcerile mele de shopping sunt satisfăcute doar la ELIANA mall”. Fanii o vor găsi și în ghidul de shopping care va fi disponibil online pe site-ul mall-ului începând cu finalul lunii iunie.

„Sunt încântată de asocierea imaginii mele cu acest centru comercial, care de altfel îmi este cunoscut de multă vreme", a declarat Dalma. ELIANA mall este singurul loc unde pot combina utilul cu plăcutul sub același acoperiș! Aici am găsit produsele și hainele la care visam mult timp... și tot aici îmi adun mereu prietenii pentru a merge să urmărim cele mai noi apariții cinematografice la singurul cinema 3D din Brașov! Pe lângă toate acestea, echipa ELIANA mall pregătește ceva nou în fiecare sezon! Tu ce mai aștepți? Hai la mall!

Invitația Dalmei este deschisă tuturor... Oferta de vară este foarte atractivă! În plus, echipa ELIANA mall pregăteşte o serie de surprize foarte plăcute!

În curând va fi lansat noul website eliana-mall.ro, unde clienţii sunt invitaţi să studieze catalogul online de prezentare „Dalma: Plăcerile mele de shopping sunt satisfăcute doar la ELIANA mall” și unde pot participa la concursuri cu premii atractive. În plus, din luna iunie s-a dat startul acţiunii „10% reducere în fiecare duminică”, la care participă un număr mare de magazine .

Proiectele ELIANA mall din acest an vizează creşterea numărului de magazine cu notorietate, lansarea celei de-a patra săli de cinema Cityplex , răsfăţarea copiilor la locul de joacă KinderLand și găzduirea unor evenimente unice în sala Galla Ballroom.

Despre ELIANA mall

ELIANA mall este un brand românesc apărut în 2004, o dată cu deschiderea primului mall din Brașov. În prezent, portofoliul ELIANA mall cuprinde un mix de magazine româneşti şi internaţionale, singurul cinematograf multiplex din oraş deschis sub brandul Cityplex şi spaţii de agrement cu facilităţi pentru petrecerea timpului liber.
În 2009, centrul comercial ELIANA mall a fost preluat de compania Isro House SRL.