Pavaje rezidentiale pentru amenajari unice, personalizate

Petresti - 20 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Imobiliare

Pavajele transforma peisajul curtii sau aleea casei prin designul atractiv si vibrant pe care il aduc. De aceea, daca doriti pavarea aleilor va recomandam sa analizati cu atentie piata de profil si optiunile pe care le aveti la dispozitie Cu cat sunteti mai bine informati, cu atat veti fi mai siguri de calitatea produselor achizitionate.

Pavaje rezidentiale pentru amenajari unice, personalizate

Materialele de constructie pot fi gasite aproape la tot pasul, totusi atunci cand doriti sa pavati aleea casei sau sa amenajati o gradina cu flori este indicata alegerea celor mai bune materiale, oferite doar de profesionisti.

Lider in productia de pavele, producatorul Elis Pavaje ofera solutia completa si adaptata estetic si functional in amenajarile cu pavaje, intregul ambient devenind mai organizat si mai placut. Mai mult, pentru o pavare personalizata a spatiului ales, Elis Pavaje ofera o gama larga de culori si nuante, adaptabile oricaror tipuri de amenajare. Aceastea corespund atat nevoilor utilitare, cat si celor estetice, calitatea lor deosebita, formele interesante, suprafata neteda si finisajele atente oferind un aspect estetic aparte.

Va prezentam mai jos cateva modele de pavaje din gama Premium:

Pavaj Antico

Un nou produs introdus de Elis este pavajul antichizat care, spre deosebire de celelalte modele de pavaj, este obtinut prin procedee clasice de imbatranire a pavelelor de beton, obtinandu-se astfel un aspect care sa exprime trecerea timpului. La Elis, pavajul antichizat este, de asemenea, completat si de o gama de culori calde, naturale, cum ar fi teracota sau travertinul. Antico se gaseste in trei variante Antico P3, Antico P6, Antico D2.

Pavaj Maris

Unul dintre produsele noi marca Elis Pavaje este si pavajul Maris, disponibil in doua culori calde, crem si nisip, oricare dintre acestea fiind o alegerea estetica deosebita pentru gradina, curtea sau terasa casei dvs. Pentru obtinerea unui design unic si a unui stil propriu, inedit, creativ recomandam imbinarea celor doua culori de pavaj Maris.

Pavaj Maris Antico

Pavajul Maris Antico, pentru o amenajare fara varsta. Un nou produs Elis Pavaje este pavajul antichizat. Obtinut prin procedee clasice de imbatranire a pavelelor din beton, pavajul Maris antico insufla discret patina timpului in spatiul amenajat. La Elis, pavajul Maris antico este completat de o gama de culori calde, naturale, fume, travertine, maro antico patinat.

Pavaj Pietra

Pavajul Pietra este aproape de natura. Aspectul pavajului Pietra se inspira din forma si suprafata neregulata a pietrei. Textura si variantele cromatice disponibile il fac sa fie alegerea ideala pentru alei, terase sau spatii cu atmosfera rustica, naturala.

Pavaj Umbra Dreptunghi

Forma alungita, suprafata interesanta si culorile rafinate ale dalelor fac ca acest model sa fie preferat pentru amenajarea spatiilor moderne din jurul cladirilor cu arhitectura futurista. Prin dimensiunile sale se adapteaza atat spatiilor private, cat si celor publice.

Pavaj Umbra Patrat P3

Umbra se evidentiaza de asemenea prin suprafata si textura deosebita. Prin forma sa, modelul induce o senzatie de ordine, armonie si echilibru in spatiile clasice sau moderne in care e utilizat.

Pavaj Umbra Patrat P4

Umbra Patrat P4 se evidentiaza prin suprafata mare a pavelei si textura deosebita. Prin forma sa regulata, modelul induce o senzatie de armonie si echilibru in spatiile clasice sau moderne in care este utilizat.

Pavajele sunt in ziua de azi o moda tot mai convenabila, necesara, solida si estetica, dat fiind ca reprezinta o investitie pe termen lung. Pretul accesibil oferit de Elis Pavaje, cel mai bun de pe piata, ajuta la mentinerea in topul preferintelor clientilor industriali si casnici.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elis-pavaje/pavaje-rezidentiale-pentru-amenajari-unice-personalizate