Felicia Filip în concertul „PROMS of Delight” EasterEdition 2007, 9 aprilie 2007, Ateneul Român

BUCURESTI - 21 martie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

ELITE ART CLUB UNESCO organizează, în data de 9 aprilie 2007, ora 19.00, la Ateneul Român, concertul PROMS of Delight EASTER EDITION 2007, al doilea eveniment de tip PROMS din România care se înscrie în seria noilor tendinţe europene de Art Entertainment.

Felicia Filip în concertul „PROMS of Delight” EasterEdition 2007, 9 aprilie 2007, Ateneul Român

Invitatul special al evenimentului este soprana FELICIA FILIP, câştigătoare a unor prestigioase concursuri internaţionale de canto: 'Belvedere' (Viena), unde a primit trei premii, inclusiv Premiul Japonez, 'Francisco Vignas' - Barcelona, 'P.I. Ceaikovski' (Moscova) precum şi premiul The Glory of Mozart (Toronto).
Supranumită 'Regina Traviatei', Felicia Filip este unica interpreta din lume, câştigătoare a tuturor premiilor „Mozart”.

Susţinut de BUCHAREST SYMPHONIC POPS (BSP), concertul reuneşte, de asemenea, artişti renumiţi ai scenei româneşti - tenorul Vlad Miriţă, pianista Ioana Lupaş care  vor cânta alături de Corul de cameră ACCOUSTIC.

Evenimentul propune o formulă inedită de fuziune între piese corale, orchestrale, uverturi, valsuri, muzică de film, arii din opere, muzical, concert de jazz simfonic pentru pian şi orchestră, cross-over.

Concertul  are ca scop susţinerea celei de-a patra ediţii a Proiectului 'Pictori de azi la Balcic' care vizează promovarea spiritului Balcicului în rândurile tinerilor, prin acordarea a 100 de burse de documentare oferite celor mai talentaţi elevi ai Liceului 'Nicolae Tonitza'.

Despre Elite Art Club UNESCO

Spectacolul preia reţeta festivalului BBC Proms din Marea Britanie, cel mai mare festival muzical din lume, cu o istorie de peste 100 de ani. Îmbinând muzica simfonică cu pop, jazz, muzica de film şi musical, precum şi muzica tradiţională, PROMS reuşeşte să adune în săli şi în aer liber zeci de mii de oameni, fiind difuzat live de BBC sau pe ecrane gigant în parcurile marilor oraşe din Marea Britanie.
Laurentiu Dasca
Director Artistic
www.promsofdelight.ro
0722296642
laurentiu.dasca@promsofdelight.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elite-art-club-unesco/felicia-filip-in-concertul-proms-of-delight-easteredition-2007-9-aprilie-2007-ateneul-roman