Mai sunt două zile până la concertul susţinut de Ştefan Hruşcă in Bucureşti !

BUCURESTI - 17 decembrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Mai sunt două zile până la concertul de Colinde susţinut de Ştefan Hruscă la Sala Polivalentă din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Asociaţia ELITE ART Club UNESCO, sâmbătă, 19 decembrie 2009, ora 19:00.


Vă invităm să regăsiţi atmosfera magică a Crăciunului, să vă lăsaţi purtaţi în vremurile de odinioară ascultând colinde tradiţionale interpretate de vocea caldă a lui Ştefan Hruscă, unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică folk şi figură reprezentativă a colindului românesc.

Biletele mai pot fi achiziţionate de la Sala Palatului, din reţeaua Diverta, prin Eventim în librăriile Cărtureşti, magazinele Vodafone şi Germanos şi online pe www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro , www.eventim.ro

Parteneri: Europa FM, Avantaje, Radio Romania Cultural si Ella Traveland

Despre Elite Art Club UNESCO

ELITE ART Club UNESCO este o asociaţie culturală fără scop patrimonial, implicată în organizarea şi promovarea unor ample proiecte, al căror scop principal este de a aduce în prin plan adevăratele valori ale artei contemporane româneşti şi de a educa publicul în spiritul recunoaşterii şi aprecierii lor.

Printre proiectele reprezentative menţionăm concertele PROMS of Delight, care îmbină după un concept inovator muzica simfonică şi stilurile pop, jazz, cross-over, fiecare ediţie bucurându-se de aprecierea unui public numeros. De o mare vizibilitate se bucură şi proiectul de arte vizuale „Pictori de azi la Balcic”.

Din iulie 2009, ELITE ART Club UNESCO este membră afiliată Jeunesses Musicales International este cea mai amplă organizaţie neguvernamentală pentru tinerii muzicieni din întreaga lume.
Ana Ivanov
PR Manager
ELITE ART Club UNESCO
Mobil: 0742 355 772
E-mail: ana.ivanov@eliteart.org

info@eliteart.org