Finalistii Concursul ui de Dirijat Jeunesses Musicales Bucureşti - ediţia a II-a, 14-17 iunie 2011

Locul desfasurarii: Universitatea nationala de Muzica de Bucuresti

Organizator: ELITE ART Club UNESCO

ELITE ART Club UNESCO (www.eliteart.org), reprezentantul exclusiv în România a Jeunesses Musicales International (www.jmi.net  cea mai amplă organizaţie neguvernamentală pentru tineri muzicieni din întreaga lume) a organizat împreună cu Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, a doua ediţie a  CONCURSUL DE DIRIJAT JEUNESSES MUSICALES BUCUREŞTI.

Desfasurat in perioada 14-17 iunie 2011, editia a II-a CONCURSULUI DE DIRIJAT JEUNESSES MUSICALES BUCURESTI s-a bucurat de prezenta internationala.

In competitia pentru premiile CONCURSULUI DE DIRIJAT JEUNESSES MUSICALES BUCUREŞTI au intrat 3 finalişti: Vlad Agachi, Roman Baltag si Thomas Crowley (Irlanda)

Juriul a acordat 2 premii doi si 1 premiu trei: Roman Baltag si Thomas Crowley s-au clasat pe locul al doilea, iar Vlad Agachi a obtinut premiul al treilea.

Alaturi de diplome si premiile in bani, castigatorii vor sustine si un concert in cadrul Bucharest Music Film Fest la pupitrul Orchestrei Camerata Regala avand-o ca solista pe violonista Simina Croitoru.

Componenţa juriului a fost următoarea:

•          Preşedinte – Dumitru Goia

•          Iurie Florea

•          Iulian Leventiu

Despre ELITE ART GALLERY

ELITE ART Club UNESCO este o asociaţie culturală fără scop patrimonial, implicată în organizarea şi promovarea unor ample proiecte, al căror scop principal este de a aduce în prin plan adevăratele valori ale artei contemporane româneşti şi de a educa publicul în spiritul recunoaşterii şi aprecierii lor.

Printre proiectele reprezentative menţionăm concertele PROMS of Delight, care îmbină după un concept inovator muzica simfonică şi stilurile pop, jazz, cross-over, fiecare ediţie bucurându-se de aprecierea unui public numeros. De o mare vizibilitate se bucură şi proiectul de arte vizuale „Pictori de azi la Balcic”.

Din iulie 2009, ELITE ART Club UNESCO este membră afiliată Jeunesses Musicales International este cea mai amplă organizaţie neguvernamentală pentru tinerii muzicieni din întreaga lume.

Confirmare pana la data: 21 iunie 2011

Participare: Intrare libera