IMAGINE FESTIVAL Romania 2011-Preselectii, Bucuresti, 9 iulie

Locul desfasurarii: Clubul Taranului Roman,

Organizator: ELITE ART Club UNESCO si byron

FESTIVALUL IMAGINE – Romania 2011

Preselecţii:

  • 9 iulie, Clubul Ţăranului Român – Bucureşti
  • 16 iulie, Oldies Pub - Sibiu

 

 

Sâmbătă, 9 iulie, la Clubul Ţăranului Român din Bucureşti vor avea loc preselecţiile Festivalului IMAGINE Romania 2011!

Au îndrăznit, iar acum îi puteţi vedea cântând live la preselecţiile celui mai tare festival de muzica pentru tineri!

Cele 19 trupe din toată ţara, înscrise pe site-ul imaginefestival.ro, işi vor demonstra talentul  la Bucureşti pe 9 iulie şi la Sibiu in Oldies Pub, pe 16 iulie.

Dintre acestea, 10 trupe vor fi alese pentru a cânta în Piaţa Mică din Sibiu, la Festivalul IMAGINE România din 2-4 septembrie 2011!

Sâmbătă, 9 iulie, la Clubul Ţăranului Român din Bucuresti,  trupele selectate vor intra în concurs începând cu ora 18.00 şi vor susţine recitaluri live într-un maraton de 4 ore

După  preselecţii va avea loc  concertul  trupei  Byron, co-organizatoare a festivalului IMAGINE România 2011!

DARE TO IMAGINE!

  Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu

Parteneri: KFC, Ella Traveland

Parteneri media: Kiss FM, Zile si Nopţi, Avantaje, Modernism, IConcert, Popcorn, Romania Insider, City Compass, Tribuna, Port, Muzica 9, muzicabuna.ro, cinemall.ro, calendarevenimente.ro, metalhead, no3, sofresh, feminis.ro, musicmall, teen press, Oldies Pub (Sibiu)

 

 

Asociatia ELITE ART Club UNESCO este o organizatie naţională neguvernamentală, persoană juridică română de drept privat, fără scop patrimonial, funcţionând pe baza legislaţiei române. Organizaţie independentă, străină oricărui partizanat politic, doctrinar sau confesional, ELITE ART Club UNESCO are drept scop promovarea valorilor culturii contemporane româneşti în ţară şi străinătate, precum şi educarea publicului în spiritul recunoaşterii şi aprecierii lor. ELITE ART Club UNESCO are tradiţie în organizarea de evenimente muzicale care le oferă tinerilor artişti posibilitatea de a-şi afirma talentul, precum şi în organizarea de concerte care readuc în atenţia publicului artişti consacraţi (“Proms of Delight”, “Proms of Delight Music Fest”, “Concursul de Dirijat Jeunesses Musicales Bucureşti”)

 

byron este o trupă ce a luat fiinţă la sfârşitul lui 2006 la iniţiativa lui Dan Byron, cunoscut din activitatea alături de nume ca Agathodaimon, Kumm sau Urma. În cei mai bine de patru ani de activitate, trupa a lansat trei albume de studio (cel mai recent, „Perfect”, fiind o colecţie de reinterpretări după melodii româneşti) şi un DVD unplugged în premieră pentru România. Pentru următoarea producţie video, trupa a susţinut în noiembrie 2010 un concert la peste 100 de metri sub pământ, în salina din Turda. Membrii byron s-au arătat mereu interesaţi de promovarea trupelor tinere, prin urmare colaborarea cu IMAGINE este o bucurie şi o onoare. Din formaţie fac parte Dan Byron (voce, flaut, chitară acustică), Costin Oprea (chitară electrică), 6fingers (clape, chitară acustică, voce), Dan Georgescu (bass) şi Marcel Moldovan (tobe).

Despre ELITE ART GALLERY

ELITE ART Club UNESCO este o asociaţie culturală fără scop patrimonial, implicată în organizarea şi promovarea unor ample proiecte, al căror scop principal este de a aduce în prin plan adevăratele valori ale artei contemporane româneşti şi de a educa publicul în spiritul recunoaşterii şi aprecierii lor.

Printre proiectele reprezentative menţionăm concertele PROMS of Delight, care îmbină după un concept inovator muzica simfonică şi stilurile pop, jazz, cross-over, fiecare ediţie bucurându-se de aprecierea unui public numeros. De o mare vizibilitate se bucură şi proiectul de arte vizuale „Pictori de azi la Balcic”.

Din iulie 2009, ELITE ART Club UNESCO este membră afiliată Jeunesses Musicales International este cea mai amplă organizaţie neguvernamentală pentru tinerii muzicieni din întreaga lume.

Confirmare pana la data: 9 July 2011

Participare: Intrare libera