Inscriere la Festivalul Imagine -Romania 2011, pana pe 15 iunie

Locul desfasurarii: http://www.imaginefestival.ro

Organizator: ELITE ART Club UNESCO

Inscriere la Festivalul Imagine -Romania 2011, pana pe 15 iunie

FESTIVALUL IMAGINE – Romania 2011

 

A mai rămas 8 zile în care te poţi înscrie la Festivalul IMAGINE România 2011!

Te-ai săturat de cântat în ploaie? Te imaginezi pe o scenă cu mii de spectatori care sa te aclame?Încă mai ai timp! Indrăzneşte şi vino pe scenă la festivalul IMAGINE România 2011!

DARE TO IMAGINE!

Înscrie-te până pe 15 iunie pe www.imaginefestival.ro

Crează-ţi contul personal şi completează formularul online!

Pentru a valida înscrierea, nu uita să încarci şi 2 mp3-uri  cu piese interpretate de tine sau de trupa ta! (Nu se cere obligatoriu calitate de studio!)

 

Atentie! NU facem concurs de karaoke, aşa ca fii original!

 

Îndrăzneşte să te faci auzit! Ai şansa să reperezinţi România la festivalul internaţional IMAGINE.

Pe site-ul http://imaginefestival.ro trupa ta poate avea propria pagina, fan-club şi blog.

Anunţă-ţi toţi fanii! Cea mai populară trupă se califică automat la preselecţiile naţionale! Înscrie-te acum şi vino pe scenă alături de marea familie internaţională IMAGINE!

IMAGINE România (2 – 4 Septembrie, Sibiu) este o competiţie live de interpretare muzicală care se adresează trupelor şi soliştilor vocali cu vârste cuprinse între 12 şi 20 de ani. În această competiţie sunt acceptate toate stilurile muzicale: pop, metal, rock, jazz, hip hop, clasic, ska, world punk etc.

În cadrul festivalului vor avea loc masterclass-uri gratuite, jam-sessions şi concerte ale trupelor invitate, atât din ţară cât şi din Europa.

Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu

Despre ELITE ART GALLERY

ELITE ART Club UNESCO este o asociaţie culturală fără scop patrimonial, implicată în organizarea şi promovarea unor ample proiecte, al căror scop principal este de a aduce în prin plan adevăratele valori ale artei contemporane româneşti şi de a educa publicul în spiritul recunoaşterii şi aprecierii lor.

Printre proiectele reprezentative menţionăm concertele PROMS of Delight, care îmbină după un concept inovator muzica simfonică şi stilurile pop, jazz, cross-over, fiecare ediţie bucurându-se de aprecierea unui public numeros. De o mare vizibilitate se bucură şi proiectul de arte vizuale „Pictori de azi la Balcic”.

Din iulie 2009, ELITE ART Club UNESCO este membră afiliată Jeunesses Musicales International este cea mai amplă organizaţie neguvernamentală pentru tinerii muzicieni din întreaga lume.

Confirmare pana la data: 7 June 2011

Participare: Intrare libera

Sponsori eveniment:
  • Ella Traveland Ella Traveland
Parteneri media eveniment:
  • Kiss FM Sibiu Kiss FM Sibiu
  • Zile si Nopti Zile si Nopti
  • Modernism Modernism