Revelion Piata Mare Sibiu 2012

Locul desfasurarii: Piata Mare

Organizator: Primaria Sibiu, Casa de Cultura a Municipiului Sibiu

Revelion Piata Mare Sibiu 2012

 

Sibiul, intampina Anul Nou cu muzica buna, focuri de artificii si concursuri cu premii!

 

Petrece Noaptea de Revelion in stil european! Vino incepand cu ora 22:00 in Piata Mare sa dansam, sa ciocnim un pahar de sampanie si iti promitem ca nu vei regreta! Cu atat mai mult cu cat poti fi norocosul castigator al unuia dintre numeroasele premii surpriza!

 

Incepand cu ora 22:00, responsabili cu buna dispozitie vor fi:

 

Oldiz Bend - Trupa sibiana va deschide petrecerea in Piata Mare si isi asteapta fanii sa cante si sa danseze alaturi de ei!

 

Paradigma – Scena din Piata Mare este pregatita sa ii gazduiasca pe energicii baieti de la Pardigma! Trupa incununeaza un an plin de cantari in numeroase orase din tara si dn strainatate, cu un concert dedicat sibienilor.

 

Dalma & The Vagabonds –  Se descriu ca fiind “mai mult decat o formatie. Suntem o stare de spirit, un fel de a fi detasat de lucrurile ne-importante si de un monden fals si lipsit de substanta”.

Acest proiect muzical 100% live cu un sound fresh si energic, reuneste muziceni de valoare, artisti de notorietate din Romania si Ungaria. O voce apreciata la nivel national pentru caldura si naturalete, Dalma ( cunoscuta pentru prezenta in emisiunea Divertiss Mall si Finala Nationala a  Eurovision) invita toti sibienii sa intampine noul an in rimul vesel al muzicii lor.

 

Jukebox – Chiar daca esti carcotas sau nu, cu siguranta ai auzit de ei si nu poti sa nu ii indragesti pentru mesajul de bucurie pe care il transmit prin muzica lor. Si pentru ca le-a placut tare mult sa cante in Piata Mare au venit si anul acesta sa petreaca noaptea dintre ani alaturi de sibieni!

 

Gazda evenimentului, indragitul actor si om de televiziune Vasile Calofir, asteapta cu nerabdare sa petreaca noaptea dintre ani alaturi de sibieni: “Sibiul imi este un oras foarte drag; il consider o adevarata capitala culturala a Romaniei si revin cu placere de fiecare data. Aici oamenii chiar stiu sa se distreze!

 

Afla mai multe despre concursurile pe care ti le-am pregatit de Revelion pe facebook.com/revelionsibiu2012

 

Un eveniment organizat de Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu

Parteneri media: Kiss Fm, Tribuna, Sibiul.ro, Turnul Sfatului, Brylu.ro, Profil Cultural,

Parteneri: Nexus Net – Stage Management, Vandbilete.ro      

 

 

 

Despre ELITE ART GALLERY

ELITE ART Club UNESCO este o asociaţie culturală fără scop patrimonial, implicată în organizarea şi promovarea unor ample proiecte, al căror scop principal este de a aduce în prin plan adevăratele valori ale artei contemporane româneşti şi de a educa publicul în spiritul recunoaşterii şi aprecierii lor.

Printre proiectele reprezentative menţionăm concertele PROMS of Delight, care îmbină după un concept inovator muzica simfonică şi stilurile pop, jazz, cross-over, fiecare ediţie bucurându-se de aprecierea unui public numeros. De o mare vizibilitate se bucură şi proiectul de arte vizuale „Pictori de azi la Balcic”.

Din iulie 2009, ELITE ART Club UNESCO este membră afiliată Jeunesses Musicales International este cea mai amplă organizaţie neguvernamentală pentru tinerii muzicieni din întreaga lume.

Confirmare pana la data: 31 decembrie 2011

Participare: Intrare libera

Parteneri media eveniment:
  • Kiss Fm Kiss Fm