Vrei sa-ti cumperi o noua masina? Afla de Elite Cars Leasing de aici

BUCURESTI - 3 iulie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Masinile au devenit o parte importanta a vietii noastre moderne, ne ofera libertatea si flexibilitatea de a ne deplasa rapid si eficient. Nu doar ca acestea ne faciliteaza transportul de la un loc la altul, ci ne deschid si oportunitati in ceea ce priveste munca, educatia si experientele noastre de calatorie.

Elite Cars Leasing

Elite Cars Leasing

Atunci cand ne gandim sa investim intr-o masina de mare calibru, ne gandim de doua ori la acest lucru pentru ca implica o suma mari de bani pe care trebuie sa o scoatem din buzunar. Sau poate exista si alte variante pe care trebuie sa le luam in considerare.

Elite Cars Leasing este un dealer autorizat ce are la momentul de fata o flota mare de masini din care tu iti poti alege modelul dorit. Ai la dispozitie multe categorii de masini din care poti sa-ti alegi bolidul care corespunde preferintelor. Trebuie de precizat faptul ca acest dealer iti pune la dispozitie diferite optiuni de finantari din care tu poti sa alegi varianta potrivita, dar mai multe despre acestea afli in cele ce urmeaza.

Buy-back sau trade in, tu ce preferi?

Pe langa metodele clasice de finantare, oferite de catre partenerii dealerului, tu poti alege metoda buy-back sau trade in. Acestea doua sunt tot mai populare printre cei care doresc sa-si achizitioneze o masina noua si nu dispun de suficienti bani la momentul achizitiei. Este mult mai avantajos pentru acestia sa plateasca in fiecare luna o rata stabilita de la inceput, o rata care sa ii ajute sa aiba parte de echilibrul financiar mult dorit.

Trebuie sa stii despre masinile din cadrul Elite Cars Leasing ca sunt verificate si bine puse la punct. Inainte de fiecare vanzare, acestea trec printr-o serie de verificari care au ca scop identificarea eventualelor defectiuni care ameninta functionarea acesteia in parametrii optimi. Echipa Elite Cars Leasing iti sta la dispozitie cu diverse informatii despre masini si despre tot acest proces de leasing auto.

Acest dealer ofera 1 an garantie sau 15.000 kilometri, cu posibilitatea de extindere de pana la 2 ani.  Daca nu iti gasesti pe stoc masina dorita, poti solicita ca aceasta sa-ti fie adusa pe comanda direct in locatia dorita de tine, Brasov, Bacau sau Bucuresti. Oricare ar fi locatia stabilita de tine, reprezentantii Elite Cars Leasing vor face tot posibilul ca masina preferata sa ajunga in custodia ta.

Conteaza pe Elite Cars Leasing pentru masini premium

In pagina oficiala elite-cars-leasing.ro gasesti mai multe informatii despre masinile prezente in stoc, cat si despre intreg procesul prin care tu vei pleca acasa cu masina mult dorita. Pe site gasesti mai multe informatii despre bancile care iti pot asigura finantare si despre gama de masini complexa.

Merita sa investesti intr-o astfel de masina, mai ales ca vei avea parte de ea mult timp de acum incolo. Sa fie o Tesla, un Mercedes, un BMW sau un Audi care sa iti fure privirea? Exploreaza toata gama pusa la dispozitie de catre acest dealer, Elite Cars Leasing.

Date de contact:

0759 801 800

office@elite-cars-leasing.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elite-cars-leasing/vrei-sa-ti-cumperi-o-noua-masina-afla-de-elite-cars-leasing-de-aici