Certificare in coaching - ETCS PROFESSIONAL COACHING

BUCURESTI - 27 aprilie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Banci / Asigurari, Educatie / Cultura

`Coaches act as a mirror, helping people to work out what they want, what they are good at, what they are bad at, where and how they can improve`- Financial Times
Studii recente arata cum coaching-ul profesional reprezinta cea mai eficienta modalitate de a atinge crestere sustinuta, schimbare si dezvoltare la nivel de individ, de grup sau al unei organizatii (HR monthly).

Certificare in coaching - ETCS PROFESSIONAL COACHING
  "Pune-ti in gand sa ajungi in varf. E destul loc acolo. Sunt atat de putini cei care vor sa ajunga cei mai buni incat aproape te vei simti singur si fara concurenta."  

Galileo Galilei

Programul `ETCS Professional Coaching` este dedicat specializarii celor care doresc sa isi dezvolte competentele in coaching, atat pentru organizatiile din care fac parte dar si ca o alternativa de practica individuala.

Conceptia sa face parte din programul ETCS FC (Euro Trainers Coaching Service. Framework and Competence Development), finantat de Comisia Europeana si coordonat de Elite Training in parteneriat cu 11 institutii din 7 tari europene (UK, Spain, Greece, Bulgaria, Germany, Slovenia).

Structura programului de certificare - ETCS Professional Coaching cuprinde 2 etape:  

1. Coach Resident:

    Curs in clasa `ETCS Professional Skills` - 03-05 februarie 2011Programul de cursuri online in Coaching (3 cursuri online in: `Bazele Coaching-ului`, `Dimensiunea psihologica a coachingului`, `Practica in coaching`) - studiul cursurilor se va face in cadrul platformei www.etcoaching.euSesiuni de simulare in Coaching, sub indrumarea unui Mentor Coach. Simularile se vor face online, prin videoconferinta, in cadrul platformei www.etcoaching.eu

2.Coaching Credentialing:

    Un minimum de 30 sedinte de coaching, sub indrumarea unui Mentor CoachWorkshop final de specializare .

Durata intregului program este de maximum 6 luni, iar o mare parte a studiului se realizeaza in sistem elearning.

Finalizarea programului se va concretiza in diploma de certificare in "ETCS Professional Coaching" care va va oferi posibilitatea de a practica, inclusiv independent si de a deveni membru in `European Coaches Directory`.

Durata intregului program este de maximum 6 luni, iar o mare parte a studiului se realizeaza in sistem elearning.Finalizarea programului se va concretiza in diploma de certificare in "ETCS Professional Coaching", care va va oferi posibilitatea de a practica, inclusiv independent si de a deveni membru in `European Coaches Directory`.

 

 

Despre ELITE TRAINING

Acest seminar face parte din seria de evenimente initiate de programul ETCS (Euro Trainers Coaching Service. Framework and Competence Development) si consacrate informarii publicului specializat in ceea priveste caracteristicile si beneficiile coaching-ului.
This program has been financed with the suport of the European Commission through EACEA (Educational Audiovisual & Culture Executive Agency).