ETCS Professional Coaching Certification Program

Locul desfasurarii: Bul. Natiunile Unite nr.5

Organizator: Elite Training

ETCS Professional Coaching Certification Program

Programul `ETCS Professional Coaching` este dedicat specializarii celor care doresc sa isi dezvolte competentele in coaching, atat pentru organizatiile din care fac parte dar si ca o alternativa de practica individuala.Conceptia sa face parte din programul ETCS FC (Euro Trainers Coaching Service. Framework and Competence Development), finantat de Comisia Europeana si coordonat de Elite Training in parteneriat cu 11 institutii din 7 tari europene (UK, Spain, Greece, Bulgaria, Germany, Slovenia).

Structura programului de certificare - ETCS Professional Coaching cuprinde 2 etape: 1. Coach Resident: a. Curs in clasa `ETCS Professional Skills` - 9-11 decembrie 2010 b. Programul de cursuri online in Coaching (3 cursuri online in: `Bazele Coaching-ului`, `Dimensiunea psihologica a coachingului`, `Practica in coaching`) - studiul cursurilor se va face in cadrul platformei www.etcoaching.eu c.Sesiuni de simulare in Coaching, sub indrumarea unui Mentor Coach. Simularile se vor face online, prin videoconferinta, in cadrul platformei www.etcoaching.eu 2.Coaching Credentialing: a. Un minimum de 30 sedinte de coaching, sub indrumarea unui Mentor Coach b.Workshop final de specializare .

Durata intregului program este de maximum 6 luni, iar cea mare parte a studiului (cca 80%) se va face online. Finalizarea programului se va concretiza in diploma de certificare in `ETCS Professional Coaching`, care va va oferi posibilitatea de a practica, inclusiv independent si de a deveni membru in `European Coaches Directory`. Elite Training Madalina Nitu, Master Romania Adresa: Bul. Natiunile Unite nr.5, Bucuresti Tel: +40 021 3356635 tel: ; +40 (0) 753118123 e-mail: www.etcoaching.eu

master.romania@etcoaching.eu

Despre ELITE TRAINING

Acest seminar face parte din seria de evenimente initiate de programul ETCS (Euro Trainers Coaching Service. Framework and Competence Development) si consacrate informarii publicului specializat in ceea priveste caracteristicile si beneficiile coaching-ului.

Program: 27 octombrie 2010; intre orele 15.30 - 19.30
Centrul de pregatire Elite Training - Bul. Natiunile Unite nr.5, Bucuresti

Confirmare pana la data: 9 decembrie 2010

Participare: Taxa de participare

Parteneri eveniment:
  • Continutul comunicatului este doar responsabilitatea celor care il publica, si nu reprezinta in nici un fel punctele de vedere ale Comisiei Europene sau serviciilor sale. Continutul comunicatului este doar responsabilitatea celor care il publica, si nu reprezinta in nici un fel punctele de vedere ale Comisiei Europene sau serviciilor sale.