Un nou program de coaching pentru manageri!

BUCURESTI - 4 mai 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Educatie / Cultura, Sanatate

Elite Training anunta derularea proiectului FIT-MNG: ENHANCING NON-PROFESSIONAL COMPETENCES OF MANAGERS TO BETTER PERFORM AT WORK AND REDUCE WORKPLACE ABSENCE, finantat cu suportul Comisiei Europene, prin EACEA (Education, Audiovizual& Culture Executive Agency).
http://www.etcoaching.eu/etcs_dsign/filemanager/pics/launching_brochure_def.pdf

Un nou program de coaching pentru manageri!

Proiectul Fit-Managers are ca scop reducerea efectelor stresului la locul de muncă prin dezvoltarea unui program inovator de formare in „coaching pentru manageri”. Bazat pe DIAMANTUL: SPORT – SANATATE – NUTRITIE – ATITUDINI,  programul de instruire va ajuta managerii  sa dobandeasca noi competente pentru a performa la adevaratul lor potential.

PROGRAMUL DE TRAINING VA CONTINE:

    Online approach: Un pachet de cursuri online, in cadrul platformei FIT- MANAGERS - www.fitmanagers.eu
    Virtual community: www.fitmanagers.eu - platforma online va permite schimbul de experienta si bune practici intre stagiari, intre acestia si formatori, experti si coach-i. Impreuna cu partenerii de proiect si cu toti cei  interesati  vom forma o comunitate online consacrata FIT – MANAGERS.

1 din 10 angajati suferă modificări grave cauzate de stres în timpul vieţii de lucru. Stresul este mai persistent şi mai periculos pentru acei angajati cu resonsabilitati mari şi anume managerii.

Cu toate acestea, studiile arată că organizaţiile care investesc în dezvoltarea competentelor non profesionale ale Managerilor au cresteri ale productivitatii muncii cu 20% mai mari pe an.

Fiind „in formă”, sănătoşi şi bine hrăniţi, Managerii isi vor dezvălui întregul potenţial la locul de muncă si vor contribui la o mai bună adaptare la un mediu de afaceri din ce în ce mai competitiv.

Locul de munca poate si trebuie sa fie unul placut, provocator si determinant in dezvoltarea noastra profesionala. Insa depinde foarte mult si de noi sa ne educam pentru a avea o viata profesionala echilibrata. Doar antrenati si pregatiti vom reusi sa ne exprimam la adevarata noastra valoare si sa ne dezvoltam potentialul creator.

Daca esti manager, te invitam sa devi membru al acestei comunitati. Vei avea posibilitatea de a juca un rol activ in dezvoltarea programului de formare care se potriveste cel mai bine nevoilor tale (care va fi adaptat cerintelor tale) si vei participa la discutii interesante in domeniul coaching-ului bazat pe sport, nutritie, sanatate si atitudini, vei consulta blog-uri de specialitate si nu in ultimul rand vei avea acces la produsul final de specializare.

 Partenerii programului de coaching ETCS, inclusiv cei in curs de certificare, vor avea statut de expert si vor beneficia gratuit de toate resursele si produsele educationale programului FIT MANAGER.(vezi:www.etcoaching.eu)

Despre ELITE TRAINING

Acest seminar face parte din seria de evenimente initiate de programul ETCS (Euro Trainers Coaching Service. Framework and Competence Development) si consacrate informarii publicului specializat in ceea priveste caracteristicile si beneficiile coaching-ului.