Managerul Oktal.ro şi-a deschis o şcoală de ski pe Valea Prahovei

BUCURESTI - 17 decembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sport

Dan Dumitrescu, Manager al magazinului online Oktal.ro şi asociat în cadrul companiei ce deţine magazinul, şi-a deschis recent o şcoală de ski. PINGU Ski este noul brand în lumea sporturilor de iarnă, o şcoală de ski ce reuneşte instructori de ski cu foarte multă experienţă pe pârtie.

Managerul Oktal.ro şi-a deschis o şcoală de ski pe Valea Prahovei
 Am decis să dau curs unei noi provocări în viaţa mea profesională, o afacere sezonieră care este alimentată de o pasiune veche. De ce o afacere cu ski? Pentru că românii adoră muntele şi îşi doresc să înveţe să practice corect şi în siguranţă acest sport care oferă atât de multă libertate. Şi... poate şi pentru a avea un pretext bun pentru a fi mai des la munte în perioada aceasta, căci pe pârtie vin şi deciziile bune de business, inclusiv în privinţa dezvoltării Oktal.ro 

Dan Dumitrescu - Manager Oktal.ro

"Am decis să dau curs unei noi provocări în viaţa mea profesională, o afacere sezonieră care este alimentată de o pasiune veche. De ce o afacere cu ski? Pentru că românii adoră muntele şi îşi doresc să înveţe să practice corect şi în siguranţă acest sport care oferă atât de multă libertate. Şi... poate şi pentru a avea un pretext bun pentru a fi mai des la munte în perioada aceasta, căci pe pârtie vin şi deciziile bune de business, inclusiv în privinţa dezvoltării Oktal.ro", mărturiseşte Dan Dumitrescu, care îi asigură pe clienţii magazinului online că absenţele sale de la sediul firmei nu se vor resimţi în activitatea site-ului. "Din contra, pentru anul 2014 avem planuri mari la Oktal.ro. Vacanţa de iarnă este prilej de desenat noi idei şi proiecte pentru Oktal.ro", mai spune Dan Dumitrescu, dovedind că antreprenoriatul este o stare permanentă, fără concedii, fără pauze. "Când o faci cu plăcere, sigur iese mai bine. Fie că este vorba de comerţ online, fie că este vorba de lecţii de ski", mai spune acesta.

Pentru a sărbători noua activitate antreprenorială a managerului magazinului chiar alături de clienţii Oktal.ro, a fost lansat şi un concurs care îi va aduce pe câştigători chiar la munte, în Sinaia, acolo unde este baza de lucru a PINGU Ski. Cei care se abonează la newsletterul Oktal în perioada 8 decembrie 2013 - 7 ianuarie 2014 au şansa de a câştiga unul dintre cele 5 week-enduri la ski. Fiecare premiu constă într-un pachet de 2 nopţi de cazare şi mic dejun pentru 2 persoane, la Hotel Cota 1400 din Sinaia, plus un voucher de 200 de lei la PINGU Ski. Pentru detalii complete, pagina campaniei poate fi accesată la adresa www.oktal.ro/vacanta-la-ski/aboneaza.php .

PINGU Ski oferă lecţii de ski, pe bază de programare, având oferte speciale pentru cupluri, familii şi grupuri organizate. Instructorii sunt pregătiţi pentru a oferi lecţii, indiferent de nivel, atât adulţilor, cât şi copiilor. Pentru un cuplu, o oră de instructaj costă 169 de lei, iar pentru familii de 3-4 persoane, preţul este 199 lei. PINGU Ski are o ofertă dedicată şi pentru companii, oferind lecţii de ski în cadrul unor programe de team building. Instructorii PINGU pot oferi o experienţă valoroasă fiecărui individ din echipă, realizând în acelaşi timp o legătură între componenţii acesteia. Grupul va deveni o echipă mai unită în cadrul companiei, experienţa va ajuta cu siguranţă în activitatea ulterioară în cadrul firmei. Încrederea şi respectul între persoane vor spori, comunicarea va fi mai uşoară, mai naturală.

Instructorii PINGU sunt monitori de ski cu experienţă, membrii A.M.P.S.R. (Asociaţia Monitorilor de Ski Profesionişti din România) – afiliată I.S.I.A ( International Ski Instructors Association). Instructorii PINGU reprezintă o echipă de profesionişti în skiul alpin, profesori de educaţie fizică şi sport pasionaţi de turismul montan şi aventură.