ComenziPC.ro are grija de IT-ul firmei tale si iti propune “Oferta cu Dus-Intors”

BUCURESTI - 18 ianuarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

N-ai vrea sa beneficiezi de un contract de service GRATIS pt PC-urile firmei tale? Cum ar fi daca ai primi o reducere de pret la fiecare cumparare de produse IT?
ComenziPC.ro are grija de IT-ul firmei tale si iti propune “Oferta cu Dus-Intors”.

ComenziPC.ro are grija de IT-ul firmei tale si iti propune “Oferta cu Dus-Intors”

“Pe fondul recesiunii financiare, cand managerii se gandesc acum mai mult decat oricand la reducerea cheltuielilor si minimizarea lor – am lansat “Oferta cu Dus-Intors”, orientata exclusiv catre persoanele juridice”, spune dl.Dan Dumitrescu – Director General ComenziPC.ro

Daca pana acum ai platit contractele de service pentru calculatoarele din firma ta, de acum trebuie sa stii ca la ComenziPC.ro poti beneficia de un contract de service GRATIS. In schimbul acestei Oferte, va trebui sa-ti innoiesti garderoba cu produse IT cumparate de la ComenziPC.ro

Daca anul acesta ti-ai propus sa acorzi putina atentie si echipamentelor IT din firma ta, de acum le poti achizitiona cu o consistenta reducere de pret. In schimb, va trebui sa inchei un contract de service pt PC-urile din firma ta. Cu alte cuvinte, poti impusca doi iepuri deodata: cumperi produse IT la preturi speciale si ai service pentru toate calculatoarele din dotare.

“Valoarea cumparaturilor am calculat-o pentru un nivel de achizitii mediu, proportional cu numarul de PC-uri aflate in functiune in cadrul firmei, asftfel incat reinnoirea sa fie profitabila si justificata.” explica dl. Dan Dumitrescu.

Atunci cand este vorba de IT, ComenziPC.ro te ajuta sa-ti micsorezi cheltuielile, atat in ceea ce priveste achizitiile-investitiile firmei tale, cat si in ceea ce priveste mentinerea in stare de functionare a PC-urilor tale si te asteapta sa-ti alegi singur varianta cea mai potrivita firmei tale pentru 2009.

***Oferta EXCLUSIV pentru persoane juridice.

Despre ELKA SYSTEMS

Despre ComenziPC.ro

ComenziPC.ro este un magazin online cu profil IT specializat in vanzarea de calculatoare si este administrat de Elka Systems. Compania beneficiaza de o experienta de peste 10 ani in comercializarea calculatoarelor si a componentelor PC si este deja un furnizor de traditie pe piata IT din Romania. La ComenziPC.ro se pune accent pe calitatea serviciilor post-vanzare, consultanta oferita clientilor si relatia de colaborare cu acestia.

Sorina Dumitrescu - Marketing & PR Manager
Tel.: 021-222.1.999
info@comenzipc.ro