ComenziPC te invita la un demo live de divertisment Full HD pentru acasa

BUCURESTI - 2 februarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Daca ti-as spune ca vedeta ta preferata are o alunita in varful nasului – m-ai contrazice sau m-ai intreba de unde stiu eu amanuntele astea, ca doar tu ai urmarit-o cu atentie, bucatica cu bucatica. Cum as putea sa ti-o descriu eu mai bine decat o stii tu?
Ei bine, raspunsul se afla la ComenziPC si este unul singur: HD-ul adica High Definition!

ComenziPC te invita la un demo live de divertisment Full HD pentru acasa

ComenziPC introduce in premiera pe piata IT din Romania o gama completa de produse destinate receptiei si vizualizarii imaginilor Full HD.

HD-ul (inalta definiţie) iti permite acum să te bucuri alaturi de intreaga familie de filme, jocuri si meciuri la o calitate uimitoare a imaginii şi cu un sunet deosebit. Totul se datorează rezoluţiei mult mai mari pe care o ofera HD-ul, rezultatul fiind imagini incredibil de clare şi de detaliate.

“Pentru ca nicio descriere nu e mai convingatoare, decat cea pe care o vezi cu ochii tai, am decis ca luna Februarie sa fie luna portilor deschise la ComenziPC. Oricine poate veni sa testeze aceste produse absolut gratuit si sa ia parte la un demo Full HD. Am adus special pentru teste patru produse din aceasta gama: un receptor terestru DVB-T HD Maximum T-1300 FTA, un receptor digital HD combo (satelit si terestru) DHT HD7100ST si doua media centere Full HD Popcorn Hour A-110 si Dvico Tvix M6500A. Acesta din urma reprezinta varful de gama in acest moment, avand in acelasi timp functia de a reda fisiere video Full HD si de a receptiona posturile care emit terestru in tehnologia Full HD”, afirma Dan Dumitrescu, directorul general ComenziPC.ro

Pentru toata lumea, luna februarie este luna indragostitilor. Dar numai pentru indragostitii de imagini de calitate, perfectiune si high-tech, ComenziPC are un cadou: pe tot parcursul lunii februarie te asteptam la sediul nostru cu demonstratii live a tot ce inseamna HD la ora actuala in Romania.
Vino sa vezi si sa nu-ti vina sa crezi! In luna februarie te indragostesti de HD!

Despre ELKA SYSTEMS

Despre ComenziPC.ro

ComenziPC.ro este un magazin online cu profil IT specializat in vanzarea de calculatoare si este administrat de Elka Systems. Compania beneficiaza de o experienta de peste 10 ani in comercializarea calculatoarelor si a componentelor PC si este deja un furnizor de traditie pe piata IT din Romania. La ComenziPC.ro se pune accent pe calitatea serviciilor post-vanzare, consultanta oferita clientilor si relatia de colaborare cu acestia.
Sorina Dumitrescu - Marketing & PR Manager
Tel.: 021-222.1.999
info@comenzipc.ro