Garantie ZERO pixeli morti la toate monitoarele LCD comercializate de ComenziPC.ro

BUCURESTI - 3 iunie 2008

Comunicat tip General in IT&C

ComenziPC.ro este primul magazin online din Romania care ofera garantie ZERO pixeli morti la toate monitoarele LCD comercializate, indiferent de producator. Magazinul, administrat de compania ELKA Systems, va inlocui monitoarele care prezinta pixeli defecti (chiar si in cazul unui singur pixel defect) cu altele noi, pentru toti cei care vor achizitiona incepand de astazi, monitoare LCD de la ComenziPC.ro

Grija pixelilor morti la achizitionarea unui monitor LCD a disparut. De astazi, ComenziPC.ro, ofera garantie zero pixeli morti pentru toate marcile de LCD-uri distribuite, indiferent de conditiile producatorilor.

“Multi producatori considera ca un monitor LCD este defect doar daca apare un anumit numar de pixeli morti, in general peste 3 sau 4. Din acest motiv, cumparatorii sunt – pe buna dreptate – nemultumiti; este frustrant si enervant sa te trezesti cu 2 pixeli morti pe jumatatea ecranului… De aceea, ComenziPC.ro a luat hotararea de a veni in sprijinul clientilor si de a oferi garantie ZERO pixeli morti, indiferent de specificatiile producatorului”, a declarat Dan Dumitrescu, director general ELKA Systems, compania care administreaza magazinul online ComenziPC.

Garantia ComenziPC.ro include toate tipurile de pixeli defecti: pixelii morti (stinsi), pixelii blocati (aprinsi constant) sau pixelii blocati / aprinsi pe o anumita culoare. In toate cazurile, ComenziPC.ro va inlocui monitoarele care prezinta 1 singur pixel defect, cu altele noi.

“Clientii nostri vor beneficia de garantia ZERO pixeli morti pe toata perioada garantiei oferite de producator. Pe scurt, daca cineva va cumpara maine un monitor LCD la care beneficiaza de 36 de luni garantie din partea producatorului, noi ii vom oferi tot 36 de luni garantie pentru ZERO pixeli morti. Cu alte cuvinte, in tot acest interval de timp, ii vom schimba monitorul cu unul nou, in cazul in care constatam 1 singur pixel defect. Din acest punct de vedere, clientii ComenziPC.ro nu mai au niciun motiv de temere in privinta conditiilor de garantie ale producatorului; practic, noi ne asumam riscurile pe care nu si le asuma producatorii”, conchide Dan Dumitrescu.

Campania initiata de ComenziPC.ro este o premiera in industria de profil si face parte din strategia magazinului de a oferi, pe langa produse de calitate, si servicii post-vanzare pe masura. Decizia de cumparare a unui produs sta in garantia oferita, in increderea in marca si in facilitatile post-vanzare. Toti cei care vor achizitiona monitoare LCD de la ComenziPC vor beneficia de aceste avantaje, cumulate cu un pret competitiv pentru produse de calitate.

De astazi, ai garantie ZERO pixeli morti la monitoarele LCD, indiferent de producator. Numai la ComenziPC.ro!

Despre ELKA SYSTEMS

Despre ComenziPC.ro

ComenziPC.ro este un magazin online cu profil IT specializat in vanzarea de
calculatoare si este administrat de Elka Systems. Compania beneficiaza de o experienta de peste 10 ani in comercializarea calculatoarelor si a componentelor PC si este deja un furnizor de traditie pe piata IT din Romania. La ComenziPC.ro se pune accent pe calitatea serviciilor post-vanzare, consultanta oferita clientilor si relatia de colaborare cu acestia.
Sorina Dumitrescu - Marketing & PR Manager
Tel.: 021-222.1.999

office@elkasystems.ro