Assystem te provoaca!

Locul desfasurarii: Sibiu

Organizator: Ellipse Marketing - Assystem Romania

Assystem te provoaca!

Assystem Romania te invita la marea petrecere organizata pentru agentia sa din Sibiu.

ASSYSTEM Romania, filiala unuia dintre cele mai mari grupuri de servicii in inginerie - Grupul ASSYSTEM, este implantata in 4 orase: Bucuresti, Pitesti, Constanta si Sibiu. Avand in prezent aproximativ 300 de angajati, ASSYSTEM Romania continua recrutarile.
Astfel, toate persoanele care vor sa faca cunostinta si sa se alature echipei Assystem, sunt invitate la o petrecere care se anunta incendiara. Acest eveniment unic in Sibiu, se va desfasura in Club UP TOWN (str. Emil Cioran, nr. 1-3 - deasupra Casei de Cultura a Sindicatelor), joi, 10 aprilie, incepand cu ora 21:30.

Persoanele care vor veni in clubul UPTOWN, la petrecerea Assystem, cu CV-ul completat, vor avea parte de intrare si bauturi gratuite, multe cadouri, surprize, de distractie… si vor face cunostinta cu un invitat special, faimosul jucator de rugby Éric Champ, care nu este pentru prima data in Romania dar, se pare ca s-a indragostit de tara noastra.

Cu ocazia acestei petreceri, Compania Assystem va da si startul concursului pe internet - Assystem te provoaca!. Castigatorii acestui concurs vor primi numeroase cadouri consistente.

Gasiti mai multe informatii despre acest eveniment pe site-ul www.recrutam.ro, de unde puteti descarca si flyerul cu care beneficiati de intrare si bautura gratis.

- Un eveniment organizat de Ellipse Marketing -
contact [at] ellipse-marketing [dot] comEllipse Marketing
0749843515

Despre ELLIPSE MARKETING

Organizatori: QuickJobs.ro si Ellipse Marketing
WEB: Intregul eveniment este prezentat pe platforma online www.eurojobfest.ro

Participare: Intrare libera