Un nou magazin din reteaua Famous Brands s-a deschis la Oradea

Oradea - 1 august 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In data de 31 August 2006 Elmec Romania a deschis in Oradea, pe Bulevardul Dacia nr. 12, un nou magazin din reteaua Famous Brands. Noul magazin, in care vor putea fi gasite branduri celebre de imbracaminte si incaltaminte, functioneaza pe principiul Outlet, fiind conceput special pentru vanzarea produselor din sezoanele anterioare.

Un nou magazin din reteaua Famous Brands s-a deschis la Oradea

Printre brandurile cu notorietate internationala din noul “Outlet Famous Brands” din Oradea se numara: Nike, Converse, Calvin Klein Jeans, Ocean Pacific, Paul Frank, Replay, Polo Jeans by Ralph Lauren, Miss Sixty, Killah, Energie, Phard, Dockers’, Marlboro Classics, Harley Davidson, Camper, Levi’s Kids.

In 2002, Elmec Romania a lansat conceptul de „Famous Brands”, un lant independent de retail focalizat pe brandurile renumite enumerate mai sus, care fac parte din portofoliul companiei. Pentru toate aceste marci Elmec Romania este distribuitorul oficial pe intreg teritoriul Romaniei.

Compania a deschis pana in prezent 5 magazine Famous Brands in Bucuresti (in Plaza Romania, Bucuresti Mall, Centrul Comercial Orhideea, Centrul Comercial Esplanada, Centrul Comercial Feeria) si alte 5 magazine Famous Brands in tara (in orasele Turnu Severin, Resita, Constanta, Timisoara, Satu Mare).

Pe langa conceptele de “Famous Brands” si “Outlet Famous Brands”, Elmec Romania a lansat si “Famous Brands Only Shoes”, unde se regasesc doar produse de incaltaminte si accesorii ce apartin brandurilor Nike, Dockers, Converse, Miss Sixty, Energie, Camper. In Bucuresti exista 2 magazine “Famous Brands Only Shoes” (in Bucuresti Mall si pe Bulevadul Regina Elisabeta), si inca unul la Brasov.

Despre Elmec Romania

Dupa deschiderea acestui “Outlet Famous Brands” la Oradea, se preconizeaza lansarea unui “Outlet Famous Brands” si in Bucuresti, in aceasta toamna.
Elmec Romania

Tel: 021.411.70.86/ Fax: 021.411.70.87

Email: office@elmecromania.ro

office@elmecromania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elmec-romania/un-nou-magazin-din-reteaua-famous-brands-s-a-deschis-la-oradea