Elpreco SA

Elpreco SA


Descrierea companiei Elpreco SA

Despre ELPRECO
Cu o tradiţie de peste 40 de ani în producerea de materiale de constructii, Elpreco si-a consolidat pozitia de lider in industria de profil.

Elpreco este unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii din Romania, oferind clientilor sai produse la standarde internationale.

Compania produce elemente din beton celular autoclavizat (BCA), sisteme de invelitori si accesorii pentru acestea, precum şi elemente pentru pavaj.

Produsele Elpreco sunt prezente in toate regiunile tarii printr-o retea de distributie proprie divizata in 13 zone, Elpreco coordonand la nivel national un numar de aproximativ 200 parteneri-distribuitori.

Preocupările permanente de creştere a calităţii produselor în paralel cu extinderea capacităţilor de producţie au determinat o crestere a cifrei de afaceri, care se estimeaza la sfarsitul anului 2005, la circa 760 miliarde lei.

Elpreco are ca acţionar majoritar Fondul American de Investiţii Broadhurst, administrat în România de Compania New Century Holdings (NCH).

Comunicate Elpreco SA :

Vezi toate comunicatele companiei Elpreco SA.