Elpreco – a XIII-a prezenta consecutiva la Construct Expo

BUCURESTI - 22 martie 2006

Comunicat tip General in Industrie

La cea de-a XIII-a editie a expozitiei internationale pentru materiale, sisteme si echipamente pentru constructii - Construct Expo Antreprenor, organizata la Romexpo in perioada 22-25 martie, Elpreco lanseaza un nou model de tigla din beton.

Cu traditie si experienta de peste 40 de ani in domeniu, Elpreco lanseaza anul acesta un nou model de tigla din beton. Sistemul de invelitori este acum oferit in doua variante, pornind de la tigla Arcadia sau tigla tip Skandia.

Construct Expo, de-a lungul celor treisprezece editii, a crescut în spatiu, calitate, număr de vizitatori si servicii. “Pentru noi, ca firmã, este o oportunitate de a ne promova produsele, de a ne face cunoscuti, de a afla noutãti în domeniu, si nu in ultimul rand de a ne intalni cu partenerii de afaceri.” a declarat Adrian Barbu, director comercial Elpreco.

Fiind prezent atat in spatiul interior cat si in cel exterior, in cadrul a doua standuri, pe o suprafata totala de 160 mp Elpreco prezinta sistemele de pavaje din beton alcatuite din pavele, borduri, jgheaburi, rigole sau jardiniere, alaturi de noile modele de pavele: Bulevard, Civic sau Relief, prezente intr-o multitudine de dimensiuni forme si culori. Alaturi de sistemul de pavaj, standul exterior prezinta si sistemul de zidarie cu BCA profilat (cu nut si feder), sistem economic de realizare a zidariei cu rosturi subtiri, prin folosirea adezivului de zidarie Elpreco FIX. Tot aici specialistii vor descoperi oferta 2006 pentru lucrarile de canalizare prin prezentarea produselor intr-o gama completa ce defineste un nou concept Elpreco: sistemul de canalizare.

“Interesul mare pentru noutatile cu care am venit la aceasta expozitie reprezinta o dovada ca solutiile noastre de prezentare a produselor prin conceptul de sistem se bucura in final si de aprecierea nu numai a specialistilor din domeniul constructiilor dar si a publicului larg prezent la aceasta manifestare”, a mai declarat Adrian Barbu.

Despre Elpreco SA

Elpreco produce elemente din beton celular autoclavizat (BCA), sisteme complete de invelitori si accesorii pentru acestea, precum şi elemente pentru pavaj.

Preocupările permanente de creştere a calităţii produselor în paralel cu extinderea capacităţilor de producţie au avut ca rezultat cresterea cifrei de afaceri in anul 2005 cu 39% fata de anul 2004.

Elpreco are ca acţionar majoritar Fondul American de Investiţii Broadhurst, administrat în România de Compania New Century Holdings (NCH).

Mihaela Gregory
PR Coordonator
0251-462.289
0742-777-852
mihaela.gregory@elpreco.ro