Elpreco – a XIV-a prezenta la Construct Expo Antreprenor

BUCURESTI - 16 aprilie 2007

Comunicat tip General in Constructii

La cea de-a XIV-a editie a expozitiei internationale pentru materiale, sisteme si echipamente pentru constructii - Construct Expo Antreprenor, organizata la Romexpo in perioada 17-21 aprilie, Elpreco este prezent atat in spatiul interior cat si in cel exterior, pe o suprafata totala de 160 mp.

Pe langa produsele deja consacrate pe piata romaneasca: tiglele, elementele de pavaje din beton sau BCA, Elpreco prezinta anul acesta o gama completa de elemente ce alcatuiesc un sistem de canalizare din beton compus din tuburi si camine de vizitare cu trepte si capac. Acest sistem raspunde cerintelor de montaj prin siguranta, etanseitate si imbinare rapida tip “uscat” datorita garniturilor din cauciuc.

Acoperisurile din beton, pornind de la modelele diferite de tigle sunt prezentate intr-o gama coloristica variata – peste douasprezece nuante. In standul exterior se pot admira si sistemele de pavaje din beton alcatuite din pavele, borduri, jgheaburi, rigole sau jardiniere, alaturi de noile modele de pavele: Bulevard, Civic sau Relief.

Construct Expo, de-a lungul celor paisprezece editii, a crescut în spatiu, calitate, număr de vizitatori si servicii. “Pentru noi, ca firmã, este o oportunitate de a ne promova produsele, de a ne face cunoscuti, de a afla noutãti în domeniu, si nu in ultimul rand de a ne intalni cu partenerii de afaceri. Preconizam un interes crescut din partea specialistilor, care sunt cei mai in masura sa aprecieze avantajele solutiilor noastre de prezentare a produselor prin conceptul de sistem”, a precizat Adrian Barbu, director comercial Elpreco.

Despre Elpreco SA

Elpreco produce elemente din beton celular autoclavizat (BCA), sisteme de invelitori si accesorii pentru acestea, elemente pentru pavaj si sisteme de canalizare din beton.

Preocupările permanente de creştere a calităţii produselor în paralel cu extinderea capacităţilor de producţie au avut ca rezultat cresterea cifrei de afaceri in anul 2006 cu 27% fata de anul 2005.

Elpreco are ca acţionar majoritar Fondul American de Investiţii Broadhurst, administrat în România de Compania New Century Holdings (NCH).

Mihaela Gregory
PR Coordonator
0742-777-852
0251-307.718

mihaela.gregory@elpreco.ro