Elpreco participa la Expozitia Internationala de Acoperisuri, Izolatii si Fatade - 13-17 septembrie 2006

BUCURESTI - 12 septembrie 2006

Comunicat tip General in Constructii

In calitate de partener dar si de expozant, Elpreco este prezent la CAMEX - Expozitia Internationala de Acoperisuri, Izolatii si Fatade organizata de ABPlus, in Complex Prisma, in perioada 13-17 septembrie ac.

In premiera pe piata romaneasca de constructii, programul expozitiilor contine un numar semnificativ de conferinte, cursuri de specialitate si demonstratii practice.“Participarea la un asemenea eveniment este un prilej excelent de a ne promova produsele intr-un cadru expozitional adecvat, destinat discutiilor si intalnirilor de referinta intre specialistii din domeniul constructiilor. Speram sa obtinem si in continuare recunoasterea notorietatii de care beneficiaza sistemele noastre de invelitori pe piata de profil din Romania.” a declarat Adrian Barbu, director comercial Elpreco.

Durabile si estetice, tiglele si accesoriile din beton sunt realizate in conformitate cu cerintele standardelor europene armonizate SR EN 490 si 491.

Oferite in doua modele: Skandia si Arcadia, tiglele sunt produse ecologice, colorate in masa cu oxizi metalici si vopsite in doua straturi cu vopsea pe baza de silicati, in peste douasprezece nuante, pornind de la culorile de baza: rosu, albastru, verde, maro si negru. Ele sunt executate cu tehnologia suedeza ABECE, o tehnologie consacrata de mult timp in Europa. Sistemul de invelitori cuprinde pe langa tiglele si accesorile din beton si sistemul uscat montare coame, sistemele ventilare, dolie jgheaburi si burlane.

Despre Elpreco SA

Elpreco mai produce şi elemente din beton celular autoclavizat (BCA), sisteme de învelitori şi accesorii pentru acestea, elemente pentru pavaj, precum si sisteme de canalizare din beton, fiind un nume cunoscut pe piaţa românească, cu o tradiţie de peste 40 de ani în domeniu.

Actionarul Elpreco este Fondul American de Investiţii Broadhurst, administrat în România de Compania New Century Holdings (NCH).


Mihaela Gregory
PR Coordonator
Elpreco SA
0251-462.289
0742-777-852
mihaela.gregory@elpreco.ro