ELSACO SE REINVENTEAZĂ

Botosani - 7 mai 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Industrie, IT&C, Energie

Live site

La peste 19 ani de la înființare, Elsaco trece într-o nouă etapă de dezvoltare și modifică identitatea de brand a companiei pentru a reflecta cu acuratețe poziționarea sa actuală.

Comunicat de presa­

ELSACO SE REINVENTEAZĂ

La peste 19 ani de la înființare, Elsaco trece într-o nouă etapă de dezvoltare și modifică identitatea de brand a companiei pentru a reflecta cu acuratețe poziționarea sa actuală.

”Compania noastră a crescut constant și sănătos în cei 19 ani de la înființare. Am investit în oameni, soluții și produse competitive. Am încercat în primul rând să dovedim că suntem profesioniști și abia apoi am căutat profitul. Am trecut în mod natural de la stadiul de partener român de încredere, la cel al jucătorului internațional de renume. Iar acum, la începutul anului 2013 am simțit că este momentul schimbării imaginii noastre pentru a marca accesul companiei Elsaco către un alt nivel de dezvoltare. Suntem printre cei mai importanți jucători din România pe piața serviciilor de consultanță, proiectare, execuție și exploatare a instalațiilor termoenergetice. Prin lucrările realizate în țară am reușit să creștem calitatea serviciilor pentru mai bine de 5 milioane de români. Noul nostru brand va reflecta creșterea companiei noastre, forța și seriozitatea Elsaco. Nu renunțăm la numele nostru, ci doar l-am adaptat vizual pentru aceasta nouă etapă de dezvoltare a companiei” declară Valeriu Iftime, Președintele Consiliului de Administrație.

Compania Elsaco a fost înființată în anul 1994 la Botoșani și a ajuns astăzi să cuprindă 8 firme distincte, cu profile diferite și domenii de activitate diverse. Am construit durabil, având mereu in vedere o viziune pe termen lung.

După Elsaco Electronic au apărut, ca o evoluţie firească a dezvoltării activităţii, Elsaco International, Elsaco Business Software, Elsaco Software, Elsaco Brunata, Elsaco Energie Verde, Elsaco Esco, Enos Cod.

Noua identitate Elsaco este formată din logotipul Elsaco, cel mai vizibil element al identității brandului și un simbol grafic care păstrează culorile inițiale ale logului Elsaco, roșu (aer și apă) și albastru (foc și pământ).  Prezenţa celor două culori primare (albastru marin și roșu) confirmă că noua identitate duce mai departe valori tradiționale ale firmei. Caracterele care compun logotipul Elsaco sunt unice și au fost special create pentru a-l compune. Noul logo a fost gândit pentru a surprinde forța, experiența și seriozitatea companiei.   

,,Am schimbat vizual brandul nostru pentru a-l adapta noii noastre poziții pe piață, dar ramânem fideli misiunii noastre de a furniza si implementa soluţii profesionale de management al utilităţilor publice, apă, energie, iluminat folosind experienţa şi profesionalismul acumulat astfel incât să creştem gradul de mulțumire al tuturor părţilor implicate: personal propriu, clienţi şi parteneri. Elsaco rămâne același partener serios care îți va rezolva problemele după cum a promis, care va livra soluția în timpul estimat și al cărui principal deziderat este satisfacția clientului său, indiferent că vorbim despre cetățeanul care are montat un echipament simplu în locuință sau discutăm despre o mare regie cu mii de abonați” susține Mihai Constantinescu, Directorul General al companiei Elsaco Electronic.

Toni Costin

Director Comunicare

0755 400 325

www.elsaco.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elsaco/elsaco-se-reinventeaza