3 motive pentru care familiile indoliate sa apeleze la servicii funerare profesionale

BUCURESTI - 24 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Religie, Social

Pierderea unei persoane dragi este fara doar si poate un moment foarte dificil pentru fiecare familie. Intr-un astfel de moment durerea pricinuita de pierderea unui membru al familiei este atat de mare, incat organizarea inmormantarii este o adevarata provocare pentru familia indoliata.

servicii funerare

Tocmai de aceea serviciile funerare profesionale reprezinta alegerea oportuna pentru fiecare familie care trece printr-un moment dificil precum trecerea in nefiinta a unui membru al familiei. Exista mai mult motive pentru care firmele de servicii funerare sector 1 sunt alegerea oportuna pentru organizarea funeraliilor, iar in ceea ce urmeaza sunt amintite principalele 3 motive care recomanda o astfel de alegere.

1. Rezolvarea rapida a procedurilor legale

In urma unui deces trebuie intocmite anumite documente si sunt necesare anumite proceduri legale pentru a putea organiza inmormantarea. Pentru familia indoliata ultimul lucru important este fara doar si poate sa se ocupe de astfel de formalitati legale. Din acest punct de vedere, firmele specializate de servicii funerare ofera consultanta pentru rezolvarea procedurilor legale, pune la dispozitie un medic care sa constate decesul si care sa ajute la eliberarea certificatului constatator si ofera suport pentru intocmirea dosarului de ajutor de inmormantare.

2. Servicii complete pentru organizarea inmormantarii

Un al doilea argument care recomanda o firma de servicii funerare sector 6 se refera la faptul ca familia indoliata poate beneficia de servicii complete pentru organizarea inmormantarii. In acest sens orice familie poate beneficia de consultanta pentru a rezolva procedurile legale in caz de deces, servicii pentru imbalsamare, dar si de servicii precum comercializarea de sicrie si aranjamente florale, sprijin pentru gasirea unui loc de veci sau servicii pentru inscriptionarea crucilor de lemn sau a celor din marmura ori granit. De asemenea, in cadrul serviciilor funerare se regaseste si transportul funerar si serviciile de inchiriere capace frigorifice.

3. Economie de timp si energie

Fiecare familie indoliata isi doreste sa petreaca timp alaturi de defunct si alaturi de ceilalti membrii ai familiei prezenti la priveghi. In momentul in care o firma de pompe funebre se ocupa de formalitatile legale in caz de deces si de organizarea inmormantarii, familia indoliata va economisi timp si energie. Astfel va putea petrece timpul alaturi de familia largita si alaturi de apropiati.

Acestea sunt principalele 3 motive pentru care o familie care trece prin momentul dificil pricinuit de pierderea unei persoane dragi merita sa aiba in vedere serviciile funerare profesionale oferite de o firma specializata in acest domeniu de activitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elvidafunerare/3-motive-pentru-care-familiile-indoliate-sa-apeleze-la-servicii-funerare-profesionale