Elvila a lansat campania cu reduceri de pana la 70% la produsele de mobilier

BUCURESTI - 27 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Imobiliare

“Reduceri de pana la 70%” este noua campanie de discounturi lansata de Elvila , valabila pentru zeci de produse din magazinele din tara.

Elvila a lansat campania cu reduceri de pana la 70% la produsele de mobilier

Zeci de produse Elvila sunt pregatite sa ajunga in casele clientilor inainte de inceputul primaverii. In cadrul acestei promotii valabile pana la 28 Februarie 2017, sunt anuntate reduceri de pana la 70%. Oferta este valabila in limita stocului disponibil, in magazinele Elvila din Alexandria, Bacau, Beius, Bucuresti, Botosani, Brad, Brasov, Cluj, Constanta, Focsani, Iasi, Mizil, Oradea, Ploiesti.

Clientii pot beneficia de preturi speciale la produse de mobilier pentru bucatarie, sufragerie sau camera copilului: birouri, biblioteci, canapele, coltare, tabureti, fotolii, etajere si multe alte produse ce au fost selectate pentru a intra in aceasta promotie.

Inceputul de an este un prilej excelent pentru a-ti stabili noi obiective. Poate doresti sa iti lansezi o noua afacere de familie si ai nevoie de un birou incapator. Sau poate doresti sa devii maestru in bucatarie si ai nevoie de dulapuri sau etajere mai incapatoare. Ori vrei sa inveti o noua limba straina si ai nevoie de mai mult spatiu in biblioteca pentru dictionare, carti si CD-uri care te ajuta sa studiezi. Oricare ar fi motivele tale, Elvila te ajuta cu piesele de mobilier necesare, utilizand un buget cat mai mic din ceea ce ti-ai propus sa cheltuiesti, gratie ofertei cu discounturi de pana la 70%.

Clientii ce au in plan o mobila cu totul noua pentru sufragerie, in luna Ianuarie pot beneficia de promotia lunii Ianuarie disponibila online pe elvila.ro: mobila de sufragerie Torino cu o reducere de 16%. Mobila este compusa din bufet cu 2 usi si 3 sertare, doua vitrine, comoda TV, masa fixa si 4 scaune Venus. Mai multe detalii pot fi obtinute pe site-ul companiei.

Despre Elvila

Elvila, una dintre cele mai cunoscute companii din industria mobilei din Romania, isi propune ca si in 2017 sa ofere clientilor sai produse de calitate la preturi excelente, promotii supriza si produse inovatoare care se inscriu in trendurile moderne.

Taguri: reduceremobiliermobilaelvila
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elvila/elvila-a-lansat-campania-cu-reduceri-de-pana-la-70-la-produsele-de-mobilier