Alienware – Laptopuri premium de gaming, exclusiv la eMAG

BUCURESTI - 8 septembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

eMAG, liderul comerţului online din Romania, aduce pe piata locala laptopurile renumitului producator american Alienware.

“Alienware este simbolul perfectiunii si al puterii absolute a computerelor personale destinate gamingului. Produsele Alienware inglobeaza tehnologii extreme in materie de procesoare, performante grafice si design. Sunt recunoscute, comentate ai dorite de orice comunitate de gameri iar standul producatorului este luat cu asalt la marile expozitii mondiale de IT pentru ca de fiecare data vine cu inovatii deosebite. Suntem mandri ca Alienware vine in Romania prin eMAG si ca singurul canal prin care aceste produse exclusiviste pot fi disponibile si la noi in tara este comertul online.” a spus Radu Apostolescu, Director Marketing eMAG.

In oferta eMAG sunt prezente doua configuratii ale noii platforme M17x de laptopuri Alienware, bazate pe procesoare Intel cu doua si patru nuclee si pe arhitectura grafica SLI dual nVidia. Display-ul este unul de 17 inch cu rezolutie mai buna decat cea Full HD actuala, denumita sugestiv de producator ‚beyond HD’. Sunt disponibile softuri dezvoltate special pentru aceste platforme, cum ar fi recunoasterea biometrica a posesorului prin intermediul camerei video incorporate, devenind astfel imposibila spargerea parolelor. Managementul resurselor este controlat astfel incat consumul de curent sa fie corelat in timp real cu nevoile de procesare, asigurand si o durata optima de viata a bateriei.
Preturile pornesc de la 9.999 Ron, inclusiv taxe, livrarea fiind gratuita in orice localitate din Romania.

Alienware este un producator american de computere personale destinate in mod special jucatorilor impatimiti si promovate sub sloganul ‚Cele mai puternice computere din Univers’. Pentru ca produsele sale sa includa doar noutati tehnologice, Alienware produce stocuri foarte limitate din fiecare model al gamei si in general strict personalizate pentru fiecare client. In prezent controlul companiei este detinut de concernul Dell.

Despre eMAG.ro

Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG se numara printre creatorii pietei de comert electronic din Romania. Calitatea serviciilor oferite si orientarea catre client au propulsat eMAG in pozitia de lider pe piata vanzarilor online. eMAG are un portofoliu in care se regasesc atat produse si solutii IT si de comunicatii, cat si echipamente electronice high-end. eMAG este operat de companiile Dante International si eMAG International. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati www.emag.ro.
eMAG
Contact: Radu Apostolescu, Director Marketing
E-mail: radu.apostolescu@emag.ro
Tel: 0747362402
radu.apostolescu@emag.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/emag-ro/alienware-laptopuri-premium-de-gaming-exclusiv-la-emag