eMAG.Cluj s-a deschis astazi

BUCURESTI - 22 octombrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

eMAG anunţă deschiderea showroom-ului de la Cluj, al patrulea detinut de companie. Cu o suprafata de 120 metri patrati si avand aceleasi functionalitati intalnite si in celelalte locatii – preluare si livrare comenzi precum si servicii post-vanzare, noul showroom este plasat in zona comerciala centrala a Clujului.

“Suntem consecventi modelului de retail eficient pe care il practicam de aproape opt ani. Acesta inseamna o platforma de comert online performanta, cu informatii complete despre produse, stocuri si istoricul de cumparaturi al fiecarui client, alaturata unor prezente fizice in teritoriu care ofera incredere si creeaza relatii puternice cu comunitatile locale. ” a spus Radu Apostolescu, Director Marketing eMAG.

La inaugurarea eMAG.Cluj vor fi prezenti si reprezentatii Microsoft Romania, ziua de 22 Octombrie fiind si data lansarii mondiale a sistemului de operare Windows 7. Cu aceasta dubla ocazie, eMAG va prezenta o gama noua de sisteme PC compatibile si avand noul sistem de operare preinstalat.

“22 octombrie este data la care Microsoft anunta disponibilitatea globala a noului sistem de operare Windows 7, un produs creat de utilizatorii de pretutindeni – ei au cerut un produs mai simplu, mai sigur, mai performant si astfel s-a nascut Windows 7. Menit sa-ti usureze viata cu adevarat, Windows 7 permite utilizatorilor sa se ocupe eficient de activitatile de zi cu zi, imbunatatind performanta PC-ului prin intermediul unor aplicatii si facilitati noi, oferind si modalitati variate de petrecere a timpului liber.
Ne bucura sa avem alaturi de noi parteneri precum eMAG, care inca din prima zi asigura disponibilitatea acestui nou produs in Romania si suntem increzatori atat in succesul de piata al Windows 7 cat si de impunerea rapida pe piata din Cluj a noului showroom eMAG.” A spus Dan Bulucea – Business&Marketing Director, Microsoft Romania

Despre eMAG.ro

Despre eMAG
Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul şi produse de birotică, eMAG se număra printre creatorii pieţei de comerţ electronic din România. Adaptarea permanenta a serviciilor la realitatile pietei si orientarea catre client au propulsat si au mentinut eMAG în poziţia de lider constant al pietei, ajungand in prezent cel mai mare retailer national specializat de produse IT. eMAG are un portofoliu în care se regăsesc atât produse şi soluţii IT şi de comunicaţii, cât şi echipamente electronice, oferta sa extinzadu-se permanent. Compania opereaza magazinul www.emag.ro precum si patru showroomuri in Bucuresti, Iasi, Ploiesti si Cluj.

eMAG.Cluj Showroom
Strada Fabricii nr. 9

eMAG
radu.apostolescu@emag.ro